Borítókép: Napi horoszkóp október 17.: a Bikák a pihenésnek szentelhetik az idejüket, a Rákoknak segítségre lesz szükségük egy bizonyos helyzetben Forrás: Pexels by Olga Lioncat

Napi horoszkóp október 17.: a Bikák a pihenésnek szentelhetik az idejüket, a Rákoknak segítségre lesz szükségük egy bizonyos helyzetben

A hét utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 17.

KOS (március 21.-április 20.)

Abszolút megnyugtató számodra, hogy minden projekted halad a saját útján, semmi nem igényel különösebb közbeavatkozást, épp ezért nem kell a hét utolsó napját rohanással töltened. Ez a nap pont alkalmas arra, hogy elhívd egy barátnődet moziba, shoppingolni, vacsorázni vagy bármilyen programra, ahová van kedved menni. A munka mellett bizony szükséged van arra is, hogy minőségi időt tölts kikapcsolódással annak érdekében, hogy mindig a topon tudj teljesíteni. Ilyen az Élet körforgása, az egészséges testi-lelki egyensúllyal!

BIKA (április 21.-május 20.)

A mai napot szenteld abszolút a pihenésnek, hisz az egész hetet számodra egy nagy rohanás jellemezte, így a hét utolsó napja lesz az, amikor újratöltheted a lemerült energiaraktáraidat. Így tehát nyugodtan ejtőzz a kanapén lelkiismeret furdalás nélkül, nézz filmeket, főzz egy finom teát, menj el a közeli cukrászdába sütiért, legyen ez ma a diétában a csalónapod, hisz szükséged van az energiára az előtted álló héthez. Az október egyébként sem a világmegváltásról szokott szólni, sokkal inkább az elmélkedésről, a kuckózós napokról és a nyári pörgés utáni lenyugvásról. Nem kell mindig az utolsó szuszt is magadból kihajtva rohanni!

IKREK (május 21.-június 21.)

A célvonal előtt néhány méterrel bizonytalanodsz el, egyszerűen elszáll a magabiztosságod és megremeg a lábad. Mielőtt azonban ezen úszna el a győzelem, igyekezz összeszedni magad és arra koncentrálni, hogy a félelem ne vegye el tőled a sikert. Ha esetleg a helyzet téves értékelése miatt letérnél az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már elindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

RÁK (június 22.-július 22.)

Szükséged lesz ma valakire, aki kisegít egy olyan helyzetből, amelybe akaratodon kívül kerülhetsz, egyszerűen mások által sodródtál bele. Szerencsés embernek mondhatod azonban magad, hisz van egy személy, aki minden lépésedet óvja, akire minden körülmények között számíthatsz és aki teljes mellszélességgel ott áll ki melletted, bármi történjék veled. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy van egy ilyen őrangyaluk, aki figyeli minden lépésüket, épp ezért hálás lehetsz a sorsodnak érte! Fordulj hozzá bizalommal és kérj tőle mankót, hisz ő az, aki önzetlenül fog azonnal a segítségedre sietni! Jó, hogy vannak még ilyen kapcsolatok!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét utolsó napja olyasfajta lehetőséget kínál, amelyet megragadva elég emlékezetes élményt szerezhetsz, hatalmas lendülettel feltöltve az előtted álló hétre. Ha jól kevered a kártyákat, akkor bizony csakis jól jöhetsz ki a helyzetből, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel te is elégedett vagy már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hisz ez most egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire is vagy képes valójában! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hét utolsó napján szerettél volna egy számodra fontos emberrel minőségi időt eltölteni, a legnagyobb bosszúságodra azonban váratlan helyzet áll elő, amely meghiúsítja a tervezett programot. Ne mondj azonban le teljesen a találkozóról, egyszerűen szedd össze magad és igyekezz mihamarabb elhárítani az akadályt, amely a programod útjában áll jelen pillanatban. Nyugi, nincs még minden veszve, az egész csak azon múlik, hogy sikerül-e összeszedetten és megoldás centrikusan gondolkodnod!