Napi horoszkóp október 16.: a Rákok építhetik a kapcsolataikat, a Szüzeket eltalálhatja Ámor nyila

Ne feledkezz meg a horoszkópodról hétvégén sem, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 16.

KOS (március 21-április 20)

A hétvége első napján váratlan helyzet adódik, amikor körülötted gyakorlatilag mindenki rád igyekszik húzni a felelősséget, mellyel hirtelen óriási teher nehezedik rád. Noha rendkívüli módon bosszant, hogy ekkora felelősséget helyeznek rád, még sincs más választásod, mint beleadni apait-anyait és a legjobb formádat hozni a siker érdekében. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, mert ez most csak rajtad múlt, majd tudasd mindenkivel, hogy köszönöd szépen, legközelebb nem kérsz ezekből a terhekből!

BIKA (április 21-május 20)

Mostanában egyre inkább frusztrál az a sok-sok bizonytalan tényező, amely az utóbbi időben jellemzi az életedet. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasféle dolog foglalkoztat, amihez a legkevésbé sincs közöd, mégis izgatja a fantáziádat. Mivel nagy eséllyel bajba keveredhetsz, ha beleásod magad, így érdemes meghúznod a határvonalat és inkább a saját ügyeidet simíthatni, hisz megvan neked a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy ilyesfajta mellékutakra lépj. Hagyd, hogy azok foglalkozzanak vele, akikre tartozik, te pedig figyelj csak a saját dolgaidra, s örülj, ha azokon túlleszel. Hidd el, sokkal jobban jársz, ha nem mártod bele a kezed olyasmibe, amiben megégetheted magad!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, megtaláltad azt a személyt, akivel abszolút egy húron pendültök, közös érdeklődési körötök, ebből fakadóan viszonylag egyszerű közös programokat is csinálnotok. Érdemes tehát hosszútávon közös célokban és tervekben gondolkodnotok, hisz úgy tűnik, jól olajozott csapat vagytok, mindenféle hézagok és álságosság nélkül. Ez egy hosszú barátság kezdete, érdemes neked is energiát tenni a kapcsolattartásba, hisz egymás félszavaiból is értetek, ez pedig a siker kulcsa lehet számotokra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút magabiztosan menetelsz az úton, már-már méterekkel a föld felett jársz, eszedbe sem jutnak a buktatók. Mivel azonban az akadályok mindenhol megbújnak, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy egy kicsit talán visszaveszel a jelenleg érzett magabiztosságból, hisz akkor fog teljesen kinyílni a szemed is. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit megszédített, emiatt is érdemes kicsit két lábbal a földön állnod, hogy ne keveredj feleslegesen konfliktusba senkivel. Igyekezz minél őszintébb lenni, maradj önmagad, ne hagyd, hogy a körülmények változtassák a személyiségedet.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján teljes extázisban vagy, egyfajta rózsaszín ködben úszol, hisz belebotlottál valakibe, akit nem tudsz kiverni a fejedből. Szíved szerint világgá kürtölnéd mindenkinek, hogy határtalan boldogságot érzel, mégis tudod, hogy amíg az illetőt nem tudod meghódítani, addig egy felesleges rizikó, hisz ha tudomást szerez arról, hogy mégis mit terjesztesz, abban a pillanatban felhúzza a nyúlcipőt, te pedig bottal ütheted a nyomát. Épp ezért kezeld diszkréten a dolgot, amíg nem alkottok egy párt, csakis olyanokkal oszd meg a benned dúló érzelmi cunamit, akikben teljes mértékben megbízol!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakivel a közvetlen környezetedben egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni és közös nevezőre jutni, emiatt eléggé frusztrál az, hogy egy társaságban tartózkodjatok. Teljesen más világnézeteket vallasz, abszolút nem egyezik a véleményetek semmiben, mások mégis erőltetik a közös programot. Mivel te nem akarsz senkivel szemben álarcot viselni és színészkedni, épp ezért határozottan utasítsd el azt a személyt, aki a kerítő szerepét vállalta magára, hisz nincs szükséged ilyesfajta kellemetlen programokra. Ne menj bele semmiféle vitába, inkább keresd azok társaságát, akikkel felhőtlenül ki tudsz kapcsolódni!

A cikk folytatásáért kattints ide!