Borítókép: Napi horoszkóp október 15.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzek akaratlanul kerülnek kínos helyzetbe Forrás: Pexels by Ira

Napi horoszkóp október 15.: a Rákok igyekeznek diplomáciát gyakorolni, a Szüzek akaratlanul kerülnek kínos helyzetbe

A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmit próbál a környezetedből valaki rád kenni, amelyhez semmi közöd, mitöbb abszolút nem vagy érintett a dologban, épp ezért borzasztóan felháborít az, hogy megpróbál belerántani az egészbe. Ne hagyd tehát magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki jobbnak látja másra kenni az általa elkövetett hibát. Mielőbb tudatosítsd bennük, hogy te bizony nem az az ember vagy, aki minden körülmények között vásárra viszi a bőrét, csak azért, hogy népszerű legyen. Kizárólag azért vállalj felelősséget, amit elkövetsz, a többi nem a te dolgod!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztóan intenzív munkahetet zársz a mai napon, rendkívüli módon kimerített a sok feladat, amelyet teljesítened kellett, épp ezért itt az ideje, hogy letedd a nehéz terheket és átadd magad a hétvégének. Végezd el az utolsó simításokat azokon a projekteken, amelyeknek közeleg a határideje, majd akár home office-ban vagy, akár a munkahelyeden, zárd el egy fiókba, este rendelj egy pizzát és a szerelmeddel összebújva nézzétek a legújabb sorozatot, amely izgalmakban bővelkedik. Hidd el, attól, mert egy időre félreteszed a munkát és lehetőséget adsz magadnak a töltődésre, még semmi sem fog dugába dőlni!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos célt tűztél ki magad elé, ám ebben a pillanatban igen-igen hézagos az eszköztárad ahhoz, hogy gond nélkül elérhesd. Mivel valamennyi tudás van benned ahhoz, hogy elindulj, épp ezért ne habozz, szedd össze magad és kelj útra, idő közben pedig érdemes feltérképezned, hogy ki a legmegbízhatóbb a környezetedben ahhoz, hogy a segítségedre legyen. Gondolkodj, taktikázz, igyekezz kihámozni minden apró részletből azt az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz neked nem mindenkire van szükséged, csupán arra az egyetlen emberre, akivel összefogsz a kitűzött célotok eléréséhez.

RÁK (június 22-július 22)

Van a környezetedben rendkívül irritálóan hat rád, egyszerűen minden megmozdulásával az agyadra megy. Ennek okán gyakorlatilag bármit mond, te azonnal felbosszantod magad még akkor is, ha nem valami oltári nagy blődséget mond éppen. Mielőtt azonban az ellenszenv vezérelne egy-egy helyzetben, inkább kerüld ki, ha pedig úgy érzed, hogy ez nem megy, akkor inkább intelligens emberek módjára nyeld le a békát és ne ugorj minden megszólalására. Hidd el, jobb a békesség!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki képes mindenkin átgázolni, nem létezik számára semmiféle emberség, így te is az illető potenciális áldozatává válhatsz a céljai eléréséhez. Még mielőtt azonban ezt megtehetné, igyekezz egyértelműen tudatni vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbál érvényesülni és ugyan lehet, hogy a célját eléri, de ezzel rengeteg álmatlan éjszakát okozhat később magának. Határozottan tedd világossá számára, hogy te bizony nem fogod hagyni, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján akaratodon kívül, mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze a gondolataid, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhatsz!

Ha nem találtad a horoszkópodat, a cikk folytatásáért KATTINTS IDE!