Napi horoszkóp október 14.: az Ikrek határtalanul boldogok, a Szüzek végre egy kis előnyre tehetnek szert

Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hiszen izgalmas üzenetekre számíthatsz!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 14.

KOS (március 21-április 20)

Bonyolódnak a dolgok körülötted, te pedig azt érzed, hogy kezd a dolog begyűrűzni körülötted és nincs ráhatásod semmire. Mielőtt azonban kétségbe esnél, érdemes kizárnod egy rövid időre a külvilágot minden zavaró tényezővel együtt és végiggondolnod azt, hogy miképp kellene taktikáznod ahhoz, hogy végül ne vallj kudarcot. Ez most elég fontos, így minden mást szoríts háttérbe és koncentrálj megfelelőképpen annak érdekében, hogy kikerülj ebből a labirintusból. Ne félj, nem a lehetetlennel küzdesz, csupán csak eggyel nagyobb a kihívás, mint azt remélted!

BIKA (április 21-május 20)

Egészen idáig abszolút magabiztosan meneteltél előre, mostanra azonban olyan tényezők bizonytalanítottak el, amelyekkel hirtelen nem is tudsz mit kezdeni. Mielőtt azonban feladnád és megfutamodnál, mindenképp érdemes megkeresned azt, hogy mi okozza ezt a bizonytalanságot, hiszen korántsem biztos, hogy megoldhatatlan helyzet állt elő. Az is lehet, hogy félelmedben nagyítódik fel a dolog, ha közelebb merészkedsz hozzá, akkor meglelheted a megoldást. Ne hagyd, hogy a félelmeid táplálják az tetteidet!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, ma semmi sem szegheti a kedvedet, határtalanul boldog vagy, úgy érzed, két kézzel ölelnéd át a világot. Ennek az oka pedig nem más, mint az, hogy pozitív híreket kapsz valamivel kapcsolatban, amelyekre már régóta vártál. Ünnepeld meg a barátaiddal, hogy végre vége a bizonytalanságnak, főzz egy finom vacsorát, bontsatok ki egy üveg finom bort és fesztelenül érezzétek jól magatokat. Nincs is ennél szebb, mint amikor a sikert ünnepelheted azokkal, akik fontosak számodra, nem igaz?

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmire vállalkoztál, ahol bizony a szerencse nem elegendő, magabiztos tudás és nem kevés tapasztalat is szükséges ahhoz, hogy sikeres lehess. Szerencsés vagy azonban, mert olyan emberek állnak a hátad mögött, akik bármikor készen állnak segíteni és jó tanácsokkal ellátni. Hálás vagy a jelenlétükért, hisz pontosan tudod, hogy egyedül az ember sokkal elveszettebb lehet. Ha ügyesen taktikázol, akkor a végén rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol annyit, s ha eléred a célodat, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje rágódsz azon, hogy merre is indulj el, mostanra azonban eléggé szorít az idő, hisz tudod, hogy nagyon hamarosan állást kell foglalnod. Mielőtt azonban véglegesen határoznál, sorakoztass fel magadban minden lehetőséget, a mellette és ellene szóló érvekkel együtt és jól gondold át, hogy melyik lépésednek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj útnak indulni, amennyiben ugyanis biztos vagy a dolgodban, abban az esetben lesz elég önbizalmad ahhoz is, hogy teljesítsd a nehezebb és nagyobb volumenű kihívásokat is. Az egész csak annak a kérdése, hogy látod-e magad a dobogó tetején!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap abszolút mértékben alkalmas arra, hogy egy kis előnyre tehess szert másokkal szemben, olyan részletekről szerzel ugyanis tudomást, amely a többiek számára egyelőre még nem világos. Ne kelts azonban feltűnést azzal, hogy elhúzol mellettük, hisz rögtön rájönnek, hogy valami van a háttérben, csak okosan lépkedj előre. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan tedd a dolgodat, hiszen csak akkor leszel te a jobb, ha valóban hibátlanul dolgozol. Így majd egész nyugodtan adhatod át magad a pihenésnek, mert pontosan tudod, hogy akkor sem történik semmi, ha mostantól csak lógatod a lábad és semmit sem csinálsz.

A cikk folytatásáért KATTINTS IDE!