Napi horoszkóp október 13.: az Ikrek pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére, a Szüzek kiállnak a saját érdekeikért

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, lelkileg kezdesz kissé belefáradni abba, hogy gyakorlatilag nincs megállás az életedben, egyfolytában rohanásban vagy, egyik feladat éri a másikat, téged pedig kezd a sok teher agyonnyomni. Ennek okán teljesen érthető módon nem igazán vágysz munka után az emberek közeledésére és a nagy társaságra. Arra azért ügyelj, hogy ne maradj teljesen egyedül, igyekezz körbevenni magad azokkal az emberekkel, akiknek igazán számítasz, akik akkor is melletted állnak, ha nem megy minden olajozottan és bizony éppen akadályokkal küszködsz. Ez is te vagy, nem kell mindig csillognod és a tökéletesség benyomását keltve tündökölnöd, időnként te is lehetsz fáradt!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, egyfolytában ugyanazt kántálod, ennek ellenére senki nincs, aki felfigyeljen rád, az üggyel kapcsolatban bármit mondasz és bárhogy, egyszerűen süket fülekre találsz. Mielőtt azonban minden frusztrációd azokon a személyeken töltenéd ki, akiknek közük nincs a dologhoz, érdemes az érintetteket megszólítani ez ügyben és mihamarabb higgadtan a tudtukra hozni, hogy nálad bizony kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha ezután is teljes érdektelenséget tapasztalsz, akkor itt az ideje, hogy olyasfajta változtatásokat eszközölj, amelyek egyszer és mindenkorra felszabadítanak az állandó idegeskedés alól és végre tovább léphetsz a helyzetből. Ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél, innnentől kezdve pedig már nem rajtad múlik a dolog!

IKREK (május 21-június 21)

A mai napon úgy érzed, hogy pontot tehetsz egy bizonyos munkafolyamat végére, amelyen már hosszú ideje dolgozol. Végre ugyanis minden olajazottan működik, semmi és senki nem szól közbe annak, amit csinálsz, ennek köszönhetően tökéletesre sikerülnek az utolsó simítások is. Ha sikerül lezárni a dolgot, igyekezz kikapcsolódni a barátaid társaságában, bontsatok ki egy üveg bort, rendeljetek pizzát és élvezzétek egymás társaságát. Egy életed van, élvezd tehát úgy, ahogy neked jól esik!

RÁK (június 22-július 22)

Azon hezitálsz jó ideje, hogy bevon-e valakit egy bizalmas ügybe, szíved szerint ugyanis elmondanád, az eszed azonban mást diktál. Egy bogár azt duruzsolja folyamatosan, hogy nem bízhatsz meg az illetőben, te valahogy mégis azt érzed, hogy ezúttal beavathatod, nem fog visszaélni a neki megszavazott bizalommal. Mivel a pro és kontra érvek folyamatosan egymást ütik, így érdemes időt adnod magadnak arra, hogy racionális döntést hozz. Amennyiben egyetlen másodpercig is kételyek vannak benned, abban az esetben nem kell feltétlenül megosztanod senkivel semmi olyasmit, amire nem tartod érdemesnek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Zöldfülűnek számítasz egy bizonyos dolgot illetően, épp ezért csak tanácstalanul állsz a helyzet kellős közepén. Mivel így nem-igen fogsz tudni egyről a kettőre jutni, épp ezért ezúttal okosabban teszed, ha mások véleményére hallgatsz, hisz ők talán jobban tudják, mit kellene cselekedned vagy merre kellene indulnod. Olyan személyeket kérdezz meg, akikben maximálisan bízol és adsz a véleményükre. Ha hallgatsz rájuk és megfogadod a tanácsokat, nem lehet bajod belőle. Mivel azonban jelen pillanatban teljesen bizonytalan vagy, nincs más választásod mint a mások által adott tanácsokat megfogadni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eddig úgy érezted, abszolút nem hagynak szóhoz jutni, mindenben letorkollnak, bármiben nyilvánítasz véleményt, neked pedig borzasztóan eleged van ebből. Épp ezért most eljött a pillanat, hogy végre hallasd a hangod és tudasd mindenkivel, hogy igenis van neked is egy értékrended, egy világnézeted, amit akkor is engedsz érvényesülni, ha mások ezt nem hagyják. Igen, lehet, hogy mindenkinek kitágul majd a pupillája, te azonban ne törődj ezzel. Ha kultúrált hangnemet választasz és nem arrogánsan lázadsz fel, akkor igenis van lehetőséged megértetni a mondanivalódat. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepe elég zsúfoltnak ígérkezik, így jobban teszed ha már a nap elején felállítasz egy képzeletbeli táblázatot, amelyben gondosan leírod, mikor, mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy mindennel időben végezni tudj. Valahogy mindenki most talál meg a kérdéseivel és kéréseivel, neked azonban elegendő a feladatod, így diplomatikusan hárítsd ezeket a helyzeteket, hiszen szelektálni nagyon nehéz abban a tekintetben, hogy kinek segítesz és kinek nem. Így egyszerűbb, ha ma csakis a saját ügyeiddel foglalkozol és nem másokra pazarolod az értékes órákat!

A cikk folytatásáért KATTINTS IDE!