Napi horoszkóp március 9.: a Rákoknak váratlan helyzetet kell megoldaniuk, a Nyilasokat eltalálhatja Ámor nyila

Borítókép: Napi horoszkóp március 9.: a Rákoknak váratlan helyzetet kell megoldaniuk, a Nyilasokat eltalálhatja Ámor nyila Forrás: Unsplash by Kirk Schwarz
A hét közepén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

A környezeted hosszú ideje presszionál arra, hogy mondd ki a végszót valamivel kapcsolatban, te azonban húzod-halasztod a dolgot. Nem érzed ugyanis késznek magad arra, hogy fejest ugorj a jéghideg vízzel teli medencébe, mert egy elhamarkodott dolog miatt korábban már jócskán pórul jártál. Épp ezért ezúttal se hagyd sürgetni magad, ne mondj ki semmit, amit később megbánnál, várd ki a legmegfelelőbb pillanatot és csak akkor hozz bármiben döntést, ha a legideálisabbak a körülmények.

BIKA (április 21-május 20)

Olyasféle terhet vállaltál talán kicsit elhamarkodottan magadra, amelyet mostanra meg is bántál, hisz a vártnál jóval több idődet és energiádat emészti fel, hogy maradéktalanul megfelelj és olyan teljesítményt nyújts, amit mindenki megszokott tőled. Ám mivel most már késő bánat, nem tudsz kihátrálni, épp ezért nincs más választásod, mint végigcsinálni azt, amibe belekezdtél. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellően tapasztalt is vagy, így nagyjából tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, nincs is más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Végre sikerül pontot tenned egy olyan feladat végére, ami különösen fontos a számodra és mivel abszolút maximalista vagy, így mindig igyekeztél a tökéletesre törekedni. Különösen nagy öröm ez számodra, hisz ezáltal jut időd végre arra, amit hetek óta tologatsz magad előtt, most azonban teljes mellszélességgel vetheted bele magad. Szánj időt arra, hogy a számodra fontos emberekkel tartsd a kapcsolatot, hisz más zsúfoltabb napokon nem biztos, hogy elegendő időt fordítasz rájuk, ez a nap azonban tökéletesen alkalmas arra, hogy törődj a szeretteiddel is!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén teljesen váratlan helyzet adódik, amelyben gyakorlatilag mindenki rád igyekszik húzni a felelősséget, ezzel azonban hirtelen óriási teher nehezedik rád. Noha rendkívüli módon bosszant, hogy ekkora felelősséget helyeznek rád, még sincs más választásod, mint beleadni apait-anyait és a legjobb formádat hozni a siker érdekében. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, mert ez most csak rajtad múlt, majd tudasd mindenkivel, hogy köszönöd szépen, legközelebb nem kérsz ezekből a terhekből!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel a közvetlen környezetedben egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni és közös nevezőre jutni, emiatt eléggé frusztrál az, hogy egy társaságban tartózkodjatok. Teljesen más világnézeteket vallasz, abszolút nem egyezik a véleményetek semmiben, mások mégis erőltetik a közös programot. Mivel te nem akarsz senkivel szemben álarcot viselni és színészkedni, épp ezért határozottan utasítsd el azt a személyt, aki a kerítő szerepét vállalta magára, hisz nincs szükséged ilyesfajta kellemetlen programokra. Ne menj bele semmiféle vitába, inkább keresd azok társaságát, akikkel felhőtlenül ki tudsz kapcsolódni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mostanában egyre inkább frusztrál az a sok-sok bizonytalan tényező, amely az utóbbi időben jellemzi az életedet. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

A mai horoszkóp itt még nem ér véget.

A folytatásért kattints ide!