JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 5.: a Rákok igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, a Szüzeknek szokatlan versenyhelyzetben kell helyt állniuk

Borítókép: Napi horoszkóp március 5.: a Rákok igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, a Szüzeknek szokatlan versenyhelyzetben kell helyt állniuk Forrás: Unsplash by Arno Smit
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Eléggé bizonytalan helyzetbe lavíroztad magad a hét végére, mely kissé frusztráló számodra, ugyanakkor érzel némi izgalmat a dologban, hisz az, hogy kikerülj ebből a helyzetből, az egy olyasfajta kihívást jelent, amelynek teljesítésével minden körülötted élő figyelmét fel tudod magadra hívni. Ahhoz azonban, hogy racionális döntéseket hozhass, ahhoz a saját érdekeidet szem előtt tartva mindenképp végig kell gondolnod, mi a legjobb döntés, amivel hosszútávon jól járhatsz. Azt, ami zavar, hagyd hátra, ahol nem érzed jól magad, onnan menj el és azokat a tényezőket tartsd szem előtt, amelyek neked fontosak. Eljött a te időd! Ne félj változtatni!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki iránt hosszú ideje táplálsz plátói szerelmet, eddig azonban nem merted megközelíteni, féltél ugyanis az elutasítástól. Most azonban eljött a pillanat, amikor fel kell vértezned magad annyi bátorsággal és önbizalommal, amivel már magabiztosan állhatsz az illető elé. Teremts romantikus körülményeket, ne csak Hűbele Balázs módjára rohanj elé, hisz ehhez azért összeszedettség és megfelelő kémia kell. Tisztában vagy vele, hogy nem lesz egyszerű dolgod, ám mivel nem ismersz lehetetlent, így addig-addig sakkozol majd, amíg közelebb nem kerülsz a kiszemelt jövendőbelidhez. Hajrá, csak ügyesen!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján olyan tévútra lépsz, amely meghatározhatja az egész napot számodra. Kissé félelemmel tölt el az, hogy nem a tervezett útvonalon haladsz, ám érzésed szerint annyi lehetőség van. Először bizonyára nem leszel majd a komfortzónádon belül, nem is igazán tudsz majd a váratlan helyzetekben megfelelően reagálni, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén lesz az okod az ünneplésre, hiszen a tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági sávot, amelyben általában mozogsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé úgy érzed, elnyomnak a nálad vehemensebb, talpraesettebb személyek a környezetedben, épp ezért arról álmodozol, hogy valamiképp felhívd magadra a figyelmet. Mielőtt azonban magadra öltenéd az udvari bolond jelmezt és nevetségessé válnál, igyekezz végiggondolni, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangodat hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Újfajta tervek körvonalazódnak előtted, amelyekről pontosan tudod, hogy egyedül képtelen leszel megvalósítani őket, épp ezért alapvetően is csapatban gondolkodsz, egyetlen pillanatra sem jut eszedbe, hogy egy szál magadban indulsz neki a dolgoknak. Keress tehát egy olyan személyt a közvetlen környezetedben, aki a bizalmasod és tanácsadód lehet aki bizonyosan nem fog semmi olyasmit tenni, amivel csalódást okozna neked. Üljetek le és egy finom ebédnél vázold fel neki, mit szeretnél pontosan és együtt találjátok ki, melyik az az út, amelyen végighaladva, a legkevesebb akadállyal megküzdve tudjátok a nagy tervet sikerre vinni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján olyan versenyhelyzet adódik, ahol bizony észnél kell lenned ahhoz, hogy le ne csússz a győzelemről. Pontosan tisztában vagy vele, hogy mit kell csinálnod és egyelőre biztosan vezetsz, de ki tudja, mit hoz a holnap, egyetlen percig se lankadjon tehát a figyelmed! Ügyelj arra, hogy mindig csak tisztességes eszközökkel küzdj, pontosan azért, hogy ne legyen később sem lelkiismeret-furdalásod amiatt, mert esetleg csaltál! Soha ne feledd: a fair play mindenekelőtt! Hidd el, a megfelelő koncentrációval így is a tiéd lehet az elismerés!

A többi csillagjegy számára szóló, mai üzenetet ide kattintva találod!