Napi horoszkóp március 4.: a Szüzek a teljes önállóságra törekednének, a Mérlegek abszolút céltudatosan mennek előre

Borítókép: Napi horoszkóp március 4.: a Szüzek a teljes önállóságra törekednének, a Mérlegek abszolút céltudatosan mennek előre Forrás: Pexels by Natalya Velichenko
A hét utolsó napja is izgalmakat ígér az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 4.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján végre sikerül elérned valamit, amely sikernek elég kicsi volt a valószínűsége. Épp ezért tölt el akkora büszkeség, hisz ez most csak és kizárólag a te kezed munkáját dicséri. Engedj tehát teret annak, hogy megünnepled a kreativitásodat, mégse szállj túl magasra, mert később annál nehezebb lesz majd biztonságban talajt fogni. Ne várd meg, amíg az Élet nevű játék ránt vissza, mert abban az esetben nagyon fájdalmas lehet a földet érés! Csak csínján bánj a büszkeséggel és duzzadó önbizalmaddal!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok mindent terveztél a hét utolsó munkanapján elvégezni, abszolút figyelmen kívül hagyva a fizikai korlátaidat és az időt, mint el nem hanyagolható tényezőt. Ennek meg is lesz a böjtje, hisz előbb-utóbb összekuszálódnak a szálak, te pedig azt sem tudod majd, hová kapj ahhoz, hogy valamiképp megoldd a helyzetet. Legközelebb semmiképp nem érdemes ennyi tennivalót beütemezned egyetlen napra, minden ugyanis szervezés kérdése! Ha sikerül egyfajta logika mentén elkészítened a tervrajzot, akkor nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani, amennyiben azonban forró fejjel rohansz a teendők után, annak bizonyosan nagy elhasalás lehet a vége!

IKREK (május 21-június 21)

Általában úgy gondolod, hogy egyedül nagyobb sikereket érhetsz el, amennyiben ugyanis társad van, vagy csapatban dolgozol, abban az esetben érdekellentétek alakulhatnak ki, amelyekkel nem-igen tudsz mit kezdeni, épp ezért nem is annyira szorgalmazod a közös vállalásokat. Időnként azonban te is azt érzed, hogy bizony jól esne, ha valaki megfogná a kezed, ha valaki ott állna mögötted és bíztatna, ez viszont csakis akkor lehetséges, ha nyitottabb gondolkodással bírsz. Hidd el, nem mindig hátrányos az, ha nem vagy egyedül! Sőt!

RÁK (június 22-július 22)

A környezeted számára különös ismertetőjeled az önzetlen segítőkészség, mely a hét utolsó munkanapján is bebizonyosodik, hisz olyasfajta segítséget nyújtasz valakinek, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett nem feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké! Abszolút példaértékű vagy mások számára!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vakmerően fejest ugranál valamibe, amelyben ebben a pillanatban nincs akkora rutinod, ám mivel direkt keresed a kihívásokat, épp ezért általában könnyen beadod a derekad. Mivel azonban a rutintalanságnak nagy bukás lehet a vége, így érdemes olyan személyek véleményét és tapasztalatát kikérni, akik jártak már előtted ilyen helyzetben. Ne szégyelld bevallani, ha valamely tekintetben tapasztalatlan vagy, hisz mindenki a nulláról indult! Lehet, hogy az elején ingoványos lesz a talaj, ám ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A környezeted azt gondolja, mindenképp fogniuk kell a kezeidet ahhoz, hogy boldogulj az életben, egyetlen önálló döntés meghozatalára sem tartanak alkalmasnak, téged pedig borzasztóan bosszant az, ahogy kezelnek. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki rendelkezik annyi öntudattal és logikával, hogy átlátja a dolgokat, illetve észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezed szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de erről szól az Élet! Jó pap is holtig tanul!

Ha kíváncsi vagy, mit üzennek mára a csillagok a többi jegy számára, kattints ide a folytatásért!

Galériánkból pedig megtudhatod, mi az az egy mondat, ami tökéletesen leírja a csillagjegyedet!