Napi horoszkóp március 20.: a Kosok mentálisan felkészülnek az előttük álló hétre, a Bikáknak határozottan a sarkukra kell állniuk

Borítókép: Napi horoszkóp március 20.: a Kosok mentálisan felkészülnek az előttük álló hétre, a Bikáknak határozottan a sarkukra kell állniuk Forrás: Unsplash by Boxed Water Is Better
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Noha mégcsak vasárnap van, neked azonban abszolút nem fűlik a fogad ahhoz, hogy elkezdd a hetet, annyira jól esett egész hétvégén pihenni, hogy nem igazán szeretnél nekiindulni a rád váró feladatok megoldásának. Mivel azonban vannak kötelezettségeid, így nincs más választásod, mint megrázni magad és elindulni az úton. A mai napot használd még ki, pihenj a lehető legtöbbet, csináld azt, amihez kedved van, így tudsz ugyanis a legjobban felkészülni az előtted álló kihívások teljesítésére. Hidd el, ha megoldás centrikusan gondolkodva próbálod az előtted álló akadályokat megugrani, abban az esetben sokkal könnyebb dolgod lesz annál, mintha végigvonszolnád magad az akadálypályán!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki mindenáron megpróbál valamit kicsikarni belőled, amit egyáltalán nem szeretnél kitálalni, ám az illető olyan gátlástalan módon nyomul, hogy inkább a megdöbbentő kategória számodra, mintsem a dühítő. Mielőtt tehát ajtóstól rontana a házba még a tokot is kiszakítva, igyekezz egy vastag határvonalat húzni és világosan elmondani neki, hogy nem érdemes átlépnie a saját érdekében. Igen, sajnos vannak ilyen emberek is, ám te próbáld a pozitív oldalát nézni a dolgoknak, legalább ilyesfajta élettapasztalatot is szerzel, így ha még egy hasonló szituációt hoz a sors, már pontosan tudod, miképp érdemes cselekedned.

IKREK (május 21-június 21)

Fontos számodra, hogy bárminemű feladatban a maximumot nyújtsd, a siker érdekében képes vagy gyakorlatilag szinte bármire. Elvakultságodban azonban hajlamos vagy esetenként elvetni a sulykot és túllépni a kompetenciahatárodon is, figyelmen kívül hagyva a körülményeket és a saját képességeidet is. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, mert rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívülien felszabadító érzés számodra az, hogy végre találtál egy olyan célt, amelynek eléréséért érdemes küzdened, mert úgy érzed, minden fáradtságot megér. Régóta kerestél egy olyan utat, amely még kiaknázatlan és érdemes végigmenned rajta, hiszen ezáltal teljesedhetsz ki. Néhányan persze óva intenek, azt gondolják ugyanis, hogy túl veszélyes kalandra készülsz, nyugtasd meg azonban őket, hogy abszolút nem akarsz fejjel menni a falnak, mindent átgondoltál, felkészültél, s elég erőt érzel magadban ahhoz, hogy el is érd azt, amit akarsz. Légy hálás a téged körülvevő, aggódó szeretteidért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos számodra, hogy a téged körülvevő környezet boldog és harmonikus életet éljen, ehhez pedig szeretnél mindenképp hozzájárulni. Mindez roppant nagyra becsülendő, ám mialatt te mások boldogságán dolgozol, közben rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy önmagadra is gondolj, nem lehet ugyanis mindig mások előtt törni az utat! Helyezd tehát a saját érdekeidet és céljaidat előtérbe, ne mindig mások legyenek fontosak. Ez nem önzőség, csupán a te sikereid és boldogságod ugyanolyan fontos, mint másoké!

Mit üzennek a csillagok a hét utolsó napjára, a többi jegy számára? Kattints ide és megtudhatod!

Galériánkban pedig arról olvashatsz, hogy a Hold ciklikus változása milyen hatással lehet a testedre és a lelkedre