JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp március 19.: az Ikreknek fajsúlyos helyzetben kell állást foglalniuk, a Szüzeknek érdemes a múltat maguk mögött hagyniuk

Borítókép: Napi horoszkóp március 19.: az Ikreknek fajsúlyos helyzetben kell állást foglalniuk, a Szüzeknek érdemes a múltat maguk mögött hagyniuk Forrás: Pexels by Ylanite Koppens
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta célkitűzés motivál, amelyben végre kiteljesedhetsz, ahol ugyan nagy valószínűséggel nem kis áldozatokat kell majd hoznod, mégis megéri minden rááldozott perc és energia. Amennyiben azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz, abban az esetben vedd fel a legvaskosabb bakancsodat, vértezd fel magad egy jó adag bátorsággal és vágj bele a dologba! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit fecsegnek össze-vissza az ötletedről, kizárólag azokra hallgass, akik tanácsaikkal segíteni kívánnak. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Nehezen hiszed el, hogy végre minden úgy alakul körülötted, ahogy azt eltervezted, nincsenek nagyobb akadályok, amelyek ellehetetlenítenék a helyzetedet, ennek köszönhetően elég sima úton mész előre. A viszonylag zökkenőmentesen zajló folyamatok révén lehetőséged nyílik arra, hogy egy kicsit pihenj hétvégén, hogy kikapcsolj mentálisan és fizikailag is, ez pedig határtalan nyugalommal tölt el. Szabadulj tehát meg egyetlen napra mindenfajta görcstől, s próbálj meg örülni neki, hogy körülötted most minden a helyén van. Ráérsz akkor aggódni, ha tényleg valamilyen baj lesz, amit úgyis észreveszel!

IKREK (május 21-június 21)

Abba a helyzetbe kerültél, ahol bármit mondasz, igen fajsúlyos lehet, illetve komoly következményekkel járhat. Ennek okán gyakorlatilag saját magad elől is menekülsz, ami már-már kissé szánakozást vált ki a körülötted élőkből. Nem biztos tehát, hogy ez a legjobb taktika, hisz nem tudsz örökké futni magad elől, kénytelen vagy megállni, hisz előbb-utóbb így is, úgy is a nyakadba zúdul az egész. Ne seperj szőnyeg alá semmit, mert abból csak bajod lehet, ezért sokkal jobban jársz, ha szembenézel a problémákkal, és igyekszel gyorsan mindent tisztázni. Gondold végig és dönts okosan!

RÁK (június 22-július 22)

A hétvége első napján olyasféle tapasztalásban lehet részed,, amely ugyan megmagyarázhatatlan, mégis nagy örömmel tölt el. Egyetlen lukas garast sem adtak volna azért, hogy pozitív eredményt érhetsz el egy olyan ügyben, ahol gyakorlatilag csupán illúziónak tűnt a siker. Épp ezért rendkívül büszke vagy magadra, legszívesebben a világba kiáltanád a boldogságodat. Ne hallgass az irigyekre, csakis arra koncentrálj, hogy ebben a pillanatban a sikert ünnepeld, azokkal pedig ne foglalkozz, akik csak ártó szándékkal vannak körülötted!

ha kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok a többi jegy számára, kattints ide a folytatásért!