Napi horoszkóp március 18.: az Ikreknek komoly döntést kell meghozniuk, a Skorpiók végre megvalósíthatják a tervüket

Borítókép: Napi horoszkóp március 18.: az Ikreknek komoly döntést kell meghozniuk, a Skorpiók végre megvalósíthatják a tervüket
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 18.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra megdöbbentő módon valaki a tágabb környezetedből szinte már erőszakkal nyomul nálad, oly mértékben szeretne ugyanis elérni nálad valamit, amiben te egyelőre csak a negatívumot látod, hogy szinte szemérem nélkül minden percben ott lohol a sarkadban. Amennyiben azonban ennyire tartasz ettől a bizonyos dologtól, abban az esetben ne hagyd, hogy bármit rád erőltessen. Igyekezz inkább gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan esemény szakítja félbe a hét utolsó munkanapját napját, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Amennyiben azonban nem avatkozol közbe gyorsan, abban az esetben bizony veszélybe kerülhet a hétvégi pihenés is, épp ezért mindenképp ajánlott mihamarabb összeszedned minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Este pedig várhat egy igazi, hamisítatlan "ereszd el a hajam!" buli a barátaiddal!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje csinosítgatod a tervrajzot, mára pedig abszolút ideálisnak érzed a pillanatot, hogy vége a lovak közé csapva megvalósítad azt, amiről régóta csak álmodozol. Légy óvatos, csak akkor vágj bele a dologba, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve ha nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs benne semmi élvezhető, csupáncsak egy véget nem érő akadálypálya. Hidd el, ha nem mersz lépni, nem is fogsz nyerni. Azonban amennyiben új élmények akarsz szerezni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta ajánlatot kapsz a hét utolsó napján, amely elég komoly anyagi befektetéssel jár, amennyiben igent mondasz rá. Épp ezért mivel viszonylag komoly kockázata van a dolognak, épp ezért mindenképp járd körbe többször a dolgot, ne ugorj fejest semmibe, amiben nagy lehet a bukás lehetősége. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, az semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

A többi csillagjegyért kattints IDE!