Napi horoszkóp március 11.: a Kosok rég nem látott ismerősbe botlanak, az Ikreket az általuk elért, pozitív eredmény motiválja

Borítókép: Napi horoszkóp március 11.: a Kosok rég nem látott ismerősbe botlanak, az Ikreket az általuk elért, pozitív eredmény motiválja Forrás: Pexels by Pavel Danilyuk
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 11.

KOS (március 21.-április 20.)

A hét utolsó munkanapján egy általad rég nem látott ismerős dobja fel, akinek a megjelenése abszolút felvillanyoz. Nem számítottál rá, hogy ilyen sokat változott előnyére az illető és mivel készen állsz egy új kapcsolatra, adj egy esélyt neki, hisz nem tudhatod, mi sül ki belőle. Beszélgessetek, töltsetek minél több minőségi időt együtt és próbáld feltérképezni, hogy a jövőképetek egyezik-e valamennyire egymást illetően. Ha úgy érzed, hogy nem nagyon van esély a kettőtök bimbózó románcának felvirágoztatására, akkor hagyd inkább a szerelmi szálat és legyetek barátok!

BIKA (április 21.-május 20.)

Minden a terveid szerint alakul, ennek köszönhetően azokat az ügyeket jó eredménnyel zárnod, amelyek tekintetében már-már égett a lábad alatt a talaj. Most tehát egy rövid időre hátra dőlhetsz, hisz ennyire produktív napot régóta éltél meg. Ha mindent befejeztél, add át magad a hosszú hétvégének és az édes semmittevésnek, de legalábbis mindenképp olyasmivel foglalkozz, ami pihentet, kikapcsol. Használd ki az alkalmat a feltöltődésre!

IKREK (május 21.-június 21.)

Végre pozitív eredményt látsz egy olyan ügyben, amelyben elég sok áldozatot kellett már meghoznod és mivel eddig semmifajta visszaigazolást nem kaptál, épp ezért hiábavaló erőfeszítésnek gondoltad a dolgot. Ám most mégis nagy izgalommal tölt el az, hogy mégsem volt hiábavaló a sok-sok energia, amit rááldoztál a dologra. Ez is bizonyítékul szolgál arra, hogy hittel, akarattal és kitartással meg lehet mászni, a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Ünnepeld szerényen az elért részsikert, hisz résen kell lenned, nehogy az utolsó pillanatban csússzon hiba a számításaidba!

RÁK (június 22.-július 22.)

Teljes mértékben félreismertél valakit annak ellenére, hogy azt gondoltad, messziről kiszagolod az olyan helyzeteket, ahol könnyen áldozattá válhatszy. Épp ezért dühít fel az, hogy valaki talált egy kis rést a pajzson es úgy vert át téged, hogy azt észre sem vetted, ezzel roppant kellemetlen helyzetbe sodorva. Valószínűleg azért fordulhatott elő ilyesmi, mert mindenképpen hinni akartál az illetőnek, ő pedig kihasználta ezt a fajta jóindulatot benned. Bármilyen nehéz is azonban, próbálj ezen felülkerekedni, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét utolsó munkanapján olyannyira meredek irányt vesznek az történések körülötted, hogy gyakorlatilag csak a fejedet kapkodod, azt sem tudod időnként, hogy miképp reagálj bizonyos eseményekre. Most kell tehát óvatosnak lenned, hisz ha nem tartod minden pillanatban eléggé nyitva a szemed, olyasmi kerülheti el a figyelmed, ami a szituáció szempontjából perdöntő lehet. Ha időben, a megfelelő módon cselekszel, nem követhetsz el olyan hibát, ami negatívan befolyásolná a végkimenetelt. Használd a logikád és a női praktikákat, ennek most sikerülnie kell!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Rendkívül megnyugtató számodra, hogy pont a hosszú hétvége előtt tehetsz pontot egy bizonyod projekt végére, ami iszonyúan nyögve-nyelősen ment már, azt hitted, sosem érsz célba. Most azonban joggal vagy büszke magadra, hisz nem is akármilyen eredményt sikerült elérned, mindenki nagyon elismeri az elért sikert, amely nélküled nem jöhetett volna létre. Ünnepeljétek meg, hívd át a barátaidat egy borozgatós, beszélgetős estére és meséld el nekik, miképp sikerült ilyen fantasztikus eredményt elérned!

Nézd meg a galériánkat is!