Borítókép: Napi horoszkóp július 30.: a Kosok új kalandot keresnek, a Bikák egyre magabiztosabbak Forrás: Unsplash by Sixteen Miles Out

Napi horoszkóp július 30.: a Kosok új kalandot keresnek, a Bikák egyre magabiztosabbak

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 30.

KOS (március 21-április 20)

Szíved szerint új kalandokat keresnél, kissé monotonnak találod ugyanis a jelenlegi életedet, ennek okán gondolkodsz nagyobb volumenű dolgokban. A nagy álmodozásban ügyelj azonban arra, hogy kézzel fogható, elérhető célokat tűzz ki magad elé, hisz ha t nagy falatot próbálsz megrágni, akkor könnyen torkodon akadhat és nem lesz sikerélményed! Gondoloodj racionálisan, ne akard egyetlen lóháton meghódítani a világot, egyszerűbb és szerényebb dolgok is adhatnak ugyanis annyi pozitívumot, amelyek lendületet adhatnak a további célok eléréséhez!

BIKA (április 21-május 20)

Magabiztosságodat egyre inkább növeli, hogy a feletteseid megbíznak benned, ennek következtében nagyobb projektekre is adnak megbízást és ez rendkívül nagy önbizalmat ad. Mindenképp igyekezz tehát megállni a helyed úgy, hogy a tudásod legjavát kamatoztatod, miközben semmiféle apró részlet nem kerüli el a figyelmed. Hozzáállásod példaértékű, mellyel komoly elismeréseket vívhatsz ki a felsőbb körökben is, ennek köszönhetően tehát új kapcsolatokra is szert tehetsz. Igyekezz szerényen tenni a dolgod és csak akkor ünnepelj, ha te, magad is elégedett vagy a teljesítményeddel!

IKREK (május 21-június 21)

Hatalmas akadályt sikerül ma legyőznöd, ami rendkívül nagy büszkeséggel tölt el, legszívesebben a világba kiáltanád az örömödet. Ez azonban jó eséllyel nem vált majd ki a környezetedből pozitív érzéseket, épp ezért bármilyen büszke is vagy most magadra, igyekezz mégis szerényen tenni tovább a dolgokat, ne kérkedj az eredményeiddel, csupáncsak a hozzád legközelebb állókkal ünnepeld meg az elért sikereidet! Nyugodtan ereszd ki a fáradt gőzt, hisz a hátad mögött már csak olyan dolgok vannak, amik a jövőben nem bonyolítják az életed!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy nem-igen marad időd a számodra fontos emberekre, így eltávolodtál tőlük. Ezen a ponton tehát érdemes felállítanod az életedben egy prioritási sorrendet és szelektálnod, hogy mi a fontos és mi a fontosabb számodra. Az, hogy mesés karriert fuss be, de a szeretteiddel elveszítsd a közeli kapcsolatot, avagy megtartsd velük azt a kötődést, ami azelőtt jellemző volt rátok. Igyekezz megtalálni az arany középutat, amivel nem kell feladnod az álmaidat sem, de a szeretteid sem orrolnak meg rád amiatt, hogy elhanyagolod őket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki aki gyengéd érzelmeket táplál az irányodba, épp ezért mindent megtesz, hogy imponáljon neked. Mivel azonban jelen pillanatban nem keresel komoly kapcsolatot, így csupán cicázol az illetővel, esetenként meg is tévesztve őt és egy hamis illúziót keltve benne, hogy mégis lehet esélye. Mivel azonban ez nem túl korrekt eljárási mód, így amennyiben valóban nincs esélye az illetőnek, abban az esetben igyekezz mihamarabb a tudtára adni, hogy felesleges köröket fut, nem érdemes tovább próbálkoznia! Hidd el, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindig törekszel arra, hogy nyíltan és őszintén megfogalmazd a véleményedet és ezt várod el másoktól is. Azt gondolod ugyanis, hogy csak így lehet megfelelőképp ápolni az emberi kapcsolatokat, ha azok az őszinteségre alapszanak. Arra azonban ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára, amikor kontroll nélkül vágsz mások szemébe mindent, ami a szívedet nyomja. Ne tegyél tönkre semmiféle kapcsolatot magad körül azért, mert könyörtelenül őszinte vagy, van ebben egy arany középút, amit ha megtalálsz, abban az esetben gond nélkül fogod tudni élni az életedet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Alapvetően türelmes embernek tartod magad, ám a hét utolsó napján valaki eléri a toleranciahatárodat azzal, hogy megpróbál beleszólni az életed egy viszonylag fontos döntésébe. Nem is érted, milyen alapon formál jogod arra, hogy ilyen formán "megszakértse" a te helyzetedet, ám nem kell egy percig sem türnöd az iskoláslány szerepét. Egész nyugodtan állj ki az érdekeidért, emelj szót azért, ami zavar. Ügyelj azonban arra, hogy határozottságod ne párosuljon arroganciával, abban az esetben ugyanis, ha ez nem sikerül, előfordulhat, hogy neked kell mások bocsánatáért lobbiznod. Csak türelmesen, diplomatikusan, kellő határozottsággal lépj fel, meglátod, érteni fogják úgy is a mondanivalódat, ha nem tör elő belőled az arrogancia!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem titkolt szándékod volt, hogy meghosszabbítod a hétvégédet egy nappal és elutazol pihenni a barátaiddal, ám egy váratlan helyzet miatt megremegni látszik a terved. Kétségbe is ejt egy pillanatra az, hogy meghiúsulhat a program, ám ahelyett, hogy kapkodva rohangálnál fel, s alá, igyekezz két lábbal határozottan megállni a talajon és hideg fejjel megoldani ezt a nem várt helyzetet. Bátran nézz szembebvele, hisz ha szeretnéd az eltervezett hosszú hétvégét kikapcsolódással tölteni, abban az esetben megoldáscentrikusan gondolkodva kell cselekedned. Egy ütős terv mindent helyre fog billenteni, meglátod!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra fontos ember számít a segítségedre egy elég kényes ügyben, amelybe másokat bele se mert avatni. Rólad azonban pontosan tudja, hogy minden körülmények között számíthatnm rád, hisz hajlandó vagy érte a Mount Everestet is megmászni. Ez mind nagy büszkeséggel tölt el téged, arra azonban ügyelj, hogy ne csússzon át a dolog egy nagy kihasználásba, amelyben végül neked jut majd az áldozat szerepe. Addig segíts, amíg nem érzed kellemetlennek önmagad szempontjából, ne vállalj olyasmit, amit soknak találsz! Hidd eml, mások már ennyit sem tennének az ügyért!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján hatalmas felszabadultsággal tölt el a tudat, hogy a kötelezettségeidet letudva végre fejest ugorhatsz a hétvégébe. Mielőtt azonban egy pohár jeges teával a kezedben hátradőlnél a napágyon, érdemes ügyelned arra, hogy semmiféle elvarratlan szál ne maradjon, hisz ha kiszállsz a mókuskerékből néhány napra, bizonyisan nem szeretnél váratlan helyzetekkel szembenézni. Egész nyugodtan engedj meg magadnak ennyit, hogy kikapcsolódsz, hisz neked is szükséged van arra, hogy feltöltsd az energiaraktáraidat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Van a környezetedben valaki, aki különösen fontos számodra, azt gondolod azonban, hogy az illető nem tesz annyit kettőtök kapcsolatáért, amennyit te teszel, így tulajdonképp az, hogy közeli kapcsolatot ápoltok, az jelen pillanatban a te érdemed. Fogalmad sincs, mi lehet az oka annak, hogy kissé egyoldalúvá vált a barátság, ám mivel meglehetősen frusztráló számodra, igyekezz egy beszélgetés során rákérdezni az illető távolságtartásának okára. Ne kezdj mindenféle kombinációkat gyártani, hisz azzal csak saját magadat zavarod össze, ehelyett hívd el egy hangulatos helyre és mondd el, ami zavar. Könnyen lehet, hogy olyasmire derül fény, amin könnyen segíthettek!

HALAK (február 20-március 20)

Nem feltétlenül működik flottul minden az életedben, te azonban képes vagy a problémáidtól elvonatkoztatva boldognak lenni és ez másokat roppant nagy irigységgel tölt el. Ne foglalkozz azonban senkivel, csakis arra koncentrálj, hogy neked mi a legjobb, ne arra, hogy mások elvárásainak megfelelj. Rendkívül előnyös tulajdonság az, hogy mindenben a pozitívomot keresed, hogy képes vagy a helyükön kezelni a dolgokat. Ne foglalkozz a negatív emberekkel, vedd körbe magad azokkal a személyekkel, akik fontosak számodra és ne fecséreld olyanokra az energiáidat, ami csak elvesz belőled!