Borítókép: A Bikák végre minőségi időt töltenek a szeretteikkel, az Ikrek a hangjukat hallathatják

A Bikák végre minőségi időt töltenek a szeretteikkel, az Ikrek a hangjukat hallathatják

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, hisz a csillagok ismét fontos üzenetekkel szolgálnak!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Annyira fáradtnak érzed magad, hogy szinte már vonszolva mész előre mindenféle motiváció nélkül, semmi másra nem tudsz gondolni, csakis a hétvégi pihenésre. Mivel azonban vannak még el nem végzett feladatok, épp ezért akármennyire is érzed magad kimerültnek, venned kell egy nagy levegőt és el teljesítened kell a rád bízott feladatokat. Ne kerülj bajba csak azért, mert elfogyott belőled a szufla, gondolj arra, hogy ha sikerrel abszolválod a mai napot is, akkor már tényleg nagyon kevés van vissza a hétből. Hétvégére pedig nyugodtan szervezz láblógatós, semmittevős programokat!

BIKA (április 21-május 20)

Zsúfolt életedben ritkán tudsz egy kis időt lopni és azokkal az emberekkel tölteni, akik fontosak számodra, a mai napon azonban minden lehetőség adott lesz arra, hogy különösebb lelkiismeret furdalás nélkül lehess együtt a barátaiddal. Ne vállalj semmiféle felelősségteljes feladatot, ne akarj ma megfelelni, csupán csak élvezd napsütést, a nyarat egy jéghideg koktél és a barátaid társaságában a vízparton! Majd holnap ráérsz újra fejest ugrani az elfoglaltságaidba!

IKREK (május 21-június 21)

Általában véve nem vagy egy exhibicionista ember, jobb' szeretsz a háttérben maradni és mintegy csendes megfigyelőként a sarokban ücsörögni. A mai napon azonban váratlanul te kerülsz a középpontba, hisz olyan helyzet áll elő, amelyben igenis számít a véleményed, a többiek pedig adnak is rá. Ne félj a hangodat hallatni, hisz olyasfajta értékrendet képviselsz, amely mindenképp joggal tölthet el büszkeséggel. Vállald azt, aki vagy, mondd el, mit gondolsz, amiatt pedig ne aggódj, hogy a körülötted élők mit gondolnak majd, nem a polgárpukkasztás ugyanis az, ami különös ismertetőjeled lenne!

RÁK (június 22-július 22)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz, valaki ugyanis súlyos titkot bíz rád, ráadásul olyasfélét, amely számodra fontos embereket is érint. Emiatt első körben borzasztóan tanácstalan vagy, hisz a titkot általában illik megtartanod magadnak, ám ezúttal mégis érdemes elgondolkodnod azon, hogy beavass valakit, ellenkező esetben végig kellene nézned, hogy számodra fontos személyes sérüljenek. Annak érdekében tehát, hogy bele ne fulladj a titoktartásba, egyfelől mindenképp hozd az illető tudtára, hogy ez nem az a fajta titok, amelyet rád kellett volna bíznia, másfelől pedig nem várhatja el, hogy magadban tartsd, hisz mások kerülhetnek bajba. Igyekezzetek egy köztes megoldást találni, hogy ne nehezedjen rád a sziklányi teher!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mivel abszolút a tisztességes játék híve vagy, épp ezért rendkívül ilyen feldühít az, ha valaki a közvetlen környezetedben tisztességtelen eszközökkel próbál feljebb jutni, ennek érdekében gátlástalanul átgázolva másokon. Mivel ez a te értékrendedbe abszolút nem fér bele, így egyáltalán nincs helyed ebben a környezetben, nem is kell véka alá rejtened a negatív véleményedet sem. Igyekezz olyan személyekkel körülvenni magad, akik sokkal több pozitív emberi tulajdonságokkal rendelkeznek és a céljaikért nem lennének képesek buldózerrel lerombolni egy fél várost sem. Amennyiben a tisztességtelen gondolkodasásnak csak egy picit is megérzed a bűzét, azonnal hátrálj ki a helyzetből, hisz azt abszolút nem neked találták ki!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon lehetőséget kapsz arra, hogy önzetlen segítő készségedről tehess tanúbizonyságot, egy hozzád közel álló személy kerül ugyanis bajba, amelyben csakis te nyújthatsz neki segítő jobbot. Ennek érdekében tehát tegyél félre minden hanyagolható programot, állj az illető mögé teljes mellszélességgel és húzd ki a csávából. Ugyan soha nem a háláért teszed, ám önzetlenséged vastagon megtérül majd, hisz pozitív előjellel mindenképp visszakapod majd! Igazi jóbarát vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy számomra rendkívüli jelentőséggel bíró ügyben nem kapsz túl pozitív híreket, ami először feldühít, később pedig kétségbe ejt. Épp ezért annak érdekében, hogy megmentsd a helyzetet, eszeveszett kapkodással igyekszel megoldani a kialakult bonyodalmat, amely azonban sehova nem fog vezetni. Igyekezz tehát higgadt maradni, használd fel azt a tudást és tapasztalatot, amit az elmúlt években szereztél, próbálj meg minél megoldáscentrikusabban gondolkodni és higgy abban, hogy van még visszaút a szakadék széléről. Innen szép nyerni, győzelmed pedig rendkívüli büszkeséggel tölt majd el!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A benned lévő bizonytalanság okán túl sokszor változtatod a véleményed, mely miatt akarva-akaratlanul is kezdesz hiteltelenné válni mások szemében. Annak érdekében tehát, hogy a szavaid a jövőben hitelt érdemlőek maradjanak, változtatnod kell a gondolkodásmódodon. Amennyiben ugyanis egyszer feketét mondasz, máskor pedig fehéret, nem csak összezavarod a körülötted lévőket, de egy idő után a szavadra sem fognak adni. Mielőtt tehát véleményt alkotsz, érdemes alaposan végig gondolnod a helyzetet és csak úgy formálj szavakat a fejedben kialakult álláspontról, ha sikerült véglegesítened magadban. Hidd el, sokkal többen adnak majd szavadra ilyen formán!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napod a szokásosnál is zsúfoltabbnak ígérkezik, egymás után érnek ugyanis az elvégzendő feladatok, te pedig azt sem tudod mihez kezdj hozzá, hogy bele ne fulladj az egészbe. Mielőtt azonban kétségbeesnél és eszeveszett kapkodásba kezdenél, menj le alfába és koncentrálj rá a feladatokra, hisz úgy még senkinek nem sikerült megoldania semmit, hogy rohangált körbe, mint egy mérgezett egér. Állíts fel tehát egy olyan sorrendet, amely számodra is járható, majd egy nagy lendülettel indulj el az úton. Amennyiben sikerrel tudsz mindennek pontot tenni a végére, sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben igen gyakran előfordul veled, hogy akarva-akaratlanul olyan emberekre áldozod az idődet és energiáidat, akik, ha te kerülnél hozzájuk hasonló helyzetekbe, nem biztos hogy önzetlenül segítenének. Épp ennek okán gyakran veszed észre, hogy sokan csupán csak kihasználni szeretnék segítőkészséged, amely mostanra igen frusztrálóvá vált számodra. Eljött tehát a te időd, neked kell mostantól nemet mondanod az ilyen céllal jelentkező személyeknek, ne hagyd, hogy rád pakoljanak bármiféle felelősséget, olyasmiket ráadásul végképp ne, amelyből te is sérülhetsz. Ne engedd, hogy mások haszonszerzés céljából használjanak ki, hisz te is értékes, komoly önbecsüléssel rendelkező személy vagy!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha abszolút nem vagy konfliktuskereső személy, ma mégis olyasféle dolgot tapasztalsz, amely mellett egyszerűen nem tudsz elmenni szó nélkül. Mielőtt azonban indulatosan számon kérnél valakit, igyekezz alaposan feltérképezni a helyzetet. Azokkal beszélj, akiknek a szava általában hitelt érdemlő számodra És csak akkor bocsátkozz vitába, ha olyasvalaki a vitapartnered, akit tartasz is valamire, Ellenkező esetben felesleges a hasznos energiáidat ilyesmire pazarolni. Nem kell a vitába beleállnod, csak és kizárólag akkor, ha a te érdekeid sérülnek!

HALAK (február 20-március 20)

Ráéreztél a megoldásra, nincs más dolgod tehát, mint a mai napot arra szánni, hogy megoldd azt a régóta húzódó és igen bonyolult ügyet, amely már igen-igen beárnyékolja a mindennapjaidat. Ezért semmi mással ne foglalkozz, csak és kizárólag azzal, hogy pontot teszel a dolog végére, hisz felszabadulni csak akkor tudsz majd, ha maradék nélkül megoldottad az egyenletet. A sikeres zárás után egy jéghideg limonádéval koccints a legújabb sikeredre, hisz így dolgoznak a profik!