Napi horoszkóp július 23.: a Nyilasok különleges napra számíthatnak, a Halaknak régi álmuk válhat valóra

A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Számodra teljesen érthetetlen módon egy számodra fontos embernek egyszerűen hiába próbálod megmagyarázni, hogy a vesztébe rohan, gyakorlatilag lepereg róla minden veszélyforrás. Mivel ez téged roppant módon idegesít, ezért igyekszel minden energiáddal megóvni az illetőt a bajtól, minden percben felhívod a figyelmét a rá leselkedő veszélyekre, nagyon úgy tűnik azonban, hogy ez őt abszolút hidegen hagyja. Mivel neked ezt egy jelként kell felfognod, igyekezz kívülálló maradni, ne akarj mindenáron embereket megmenteni maguktól! Te csak magaddal foglalkozz és ne azzal, hogy hányan sorakoznak a szakadék szélén!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, elakadtál egy bizonyos helyzetben, épp ezért sürgősen szükséged van egy használható tanácsra olyasvalakitől, aki nem a levegőbe beszél, hanem járt már az általad megkezdett útvonalon. Mivel nincs nagyon vesztegetnivaló időd, épp ezért keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek mind a diszkréciójára, mint pedig a tapasztalatára számíthatsz. Kérj tőle tanácsot, hisz ez most nem az a helyzet, amikor el lehet lavírozni az akadályok között. Ne ess kétségbe, hallgass azokra, akik jártak már ezen az akadálypályán és akkor nem eshet nagyobb bajod!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, végre kezdesz révbe érni, a végtelennek tűnő bizonytalanság után ugyanis olyan lehetőségeket kapsz, amelyek a fényt jelentik az alagút végén. Mindenképp érdemes megragadnod az Élet kínálta alkalmat, hisz neked sem az a célod, hogy hosszú ideig vesztegelj egyhelyben. Hidd el, ha minden puzzle-darab a helyére kerül, az hatalmas megnyugvással fog téged is eltölteni. Addig pedig fel ne add a küzdelmet!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapját igyekezz a pároddal elölteni, szánjátok ezt a napot egymásra, beszélgessetek, egyetek-igyatok, töltsetek minőségi időt együtt. Ugyan a rohanó és zsúfolt hétköznapokban nem mindig van lehetőségetek arra, hogy a külvilágot kizárva csak egymásra koncentráljatok, ez a nap azonban abszolút mértékben adott erre. Igyekezzetek egymásnak bizonyítani, hogy mennyire fontos egyikőtök a másiknak, fűzzétek szorosabbra a kapcsolatotokat, hisz hosszútávon csak így lehet működőképes a szerelmetek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan sokkal egyszerűbb folyamatra számítottál egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, mégis úgy tűnik, hogy komolyabb a célhoz vezető akadálypálya, az eddig jól bevált taktikáid ugyanis nem nagyon akarnak működni. Ne ess azonban kétségbe, hisz korántsem biztos, hogy esélyed sincs a sikerre, keress inkább valakit a környezetedben, akire tudod, hogy mindig számíthatsz és aki még soha nem hagyott cserben. Érdemes tőle tanácsot kérned, hisz azért mert elakadtál, még nem kell hagynod, hogy vesszen az egész. Ma semmi másra ne koncentrálj, csak a megoldásra!

A folytatásért kattints IDE!