Borítókép: Napi horoszkóp július 19.: a Kosoknak kockáztatniuk kell, az Ikrek végre kideríthetik az igazságot Forrás: Pexels by Laura Stanley

Napi horoszkóp július 19.: a Kosoknak kockáztatniuk kell, az Ikrek végre kideríthetik az igazságot

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket hagytak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Nem éppen a legalkalmasabb a hét első napja arra, hogy viszonylag kockázatos játékokba belemenj, úgy tűnik azonban, hogy nem nagyon van más választásod, ez ugyanis nem meghívásos alapon történik. Ki nem állhatod ugyan a kényszer szülte helyzeteket, ám nagyon úgy fest a dolog, hogy bármennyire is tiltakozol, egyszerűen nincsen más útirány, ahogy egérút sem nagyon és ez az, ami rendkívüli módon feldühít. Mielőtt azonban az egész hetedre rányomná a bélyegét ez a nem túl szerencsés nap, igyekezz egy nagy levegővétellel túlesni a dolgon. Amennyiben szükséges, kockáztass, hisz másképp nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni, ugyanakkor igyekezz elfogadni, hogy nem mindig a szád íze szerint alakulnak a dolgok, de az Élet akkor izgalmas, ha zajlik!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé értetlenül állsz egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs, hogy mások miért nem látják a fától az erdőt, miközben te már-már szinte megszállottként magyarázod, hogy miért érdemes az általad felfestett útvonalon haladni. Minél inkább igyekszel azonban megértetni a helyzet logikáját, illetve a döntéseid miértjét másokkal, rá kell jönnöd, hogy széllel szemben futni mindig sokkal nehezebb és fárasztóbb dolog és nem is feltétlenül biztos, hogy meg is éri. Épp ezért tehát érdemes végiggondolnod, hogy belefektetsz-e még több energiát úgy, hogy a pozitív változás abszolút nem garantált, hisz felnőtt embereket befolyásolni egyenlő a lehetetlenég fogalmával, avagy egyszerűen lerázod ezeket a láncokat és egyedül mész tovább az úton. Nyugi, ez abszolút nem számít önzésnek, csupán próbálod megkímélni magad számos kellemetlen helyzettől!

IKREK (május 21-június 21)

Mostmár hosszú ideje ül egy bizonyos bogár a fejedben, ami azt duruzsolja megállás nélkül, hogy utána kell járnod egy bizonyos dolognak annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Te azonban egészen eddig a pillanatig igyekeztél elhessegetni a dolgot, nem igazán szerettél,volna teret engedni annak, hogy olyasmi zajlik a háttérben, ami nem válik épp a hasznodra. Mivel azonban szeretnél az álmatlan éjszakáknak véget vetni, épp ezért itt az ideje, hogy elindulj es kiderítsd, amit ki kell derítened a saját nyugalmad érdekében. Egyetlen dolgot azonban ne feledj: könnyen lehet, hogy olyasmire derül fény, amit sosem akartál volna megtudni, ez esetben tekints úgy a helyzetre, hogy hosszútávon jobb tudni az igazságot, semmint szemfedővel élni egy életen keresztül!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé kesze-kusza mostanában minden körülötted, gyakorlatilag csak sodródsz az árral, folyamatosan attól tartva, hogy mikor borulsz a vízbe. Mielőtt azonban valóban valami nagy galiba történik, érdemes kicsit lassítanod és a helyükre tenned bizonyos dolgokat annak érdekében, hogy ne dőljön a nyakadba csőstől a baj. Amennyiben szükséges, vegyél ki egy-két nap szabadságot, rendezd a gondolataidat és aminek lehet, annak tegyél pontot a végére. Sokkal nyugodtabban fogod tudni élni az életed, ha tudod, hogy nem moshat el a vihar csak úgy mindent, hisz gondoskodtál arról, hogy megfelelő védelem alatt legyenek az ügyeid!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívüli módon unod már a napi monotonitást, azt, hogy minden ugyanolyan, gyakorlatilag semmi említésre méltó nem történik, épp ezért szívesen kavarnád fel az álló vizet. Ez mind nagyon izgalmasnak hangzik, ám mielőtt meggondolatlanul belevágnál bármibe, igyekezz azért végiggondolni, hogy olyasmivel tedd változatosabbá az életed, ami nem jár túl nagy kockázatvállalással. Keress egy új hobbit, kapcsolódj ki a szeretteid körében, olyasfajta elfoglaltságokkal színesítsd a mindennapjaidat, amelyek valóban nagy lendületet adnak és nem érzed magad folyton a szürkezóna királynőjének!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem nagyon vagy ugyan a szavak embere, a hét első napján mégis minden szempár rád szegeződik és gyakorlatilag elvárják tőled, hogy fejtsd ki a véleményed egy olyasfajta dologgal kapcsolatban, amely irányadó lehet mások számára. Hirtelen ijesztőnek találod azt a nyomást, ami a válladra kerül ezzel, ám ha dramaturgiáját tekintve csak annyira veszed komolyan, amennyire szükséges, abban az esetben semmiféle felelősséget nem akaszthatnak a nyakadba a későbbiek folyamán. Épp ezért lazíts, igyekezz kihasználni azt, hogy a reflektorfény rád irányul és végre mutasd meg mindenkinek, milyen fából is faragtak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta terhet vettél a nyakadba, amelyről nem igazán látszott, hogy mekkora áldozatokat kíván, ám ahogy az idő telik, mostanra teljesen világossá vált, hogy ez nem az a fajta kihívás, amit kellemes tempóban sétálva, egy tölcsér fagyit nyalogatva teljesíteni lehet. Épp ezért igyekezz minden halasztható programodat átütemezni és arra összpontosítani, hogy viszonylag rövid idő alatt teljesítsd azt, amiért kezességet vállaltál. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, bízz a képességeidben annyira, hogy elhidd, meg tudod csinálni, amit evállaltál. Menni fog, ne aggódj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, a hét első napja végre alkalmas lesz arra, hogy megmérettesd magad másokkal egy olyasfajta dologban, amelyben különösen nagy tehetséggel rendelkezel. Épp ezért ma csak és kizárólag erre a bizonyos kihívásra koncentrálj, ne engedd közel a negatív impulzusokat, hisz neked most az a fontos, hogy sikerrel mutathasd meg, mit is tudsz. Amennyiben lenyűgözted a környezetedet, ünnepeld méltóképp az eredményt, hisz nem volt hiábavaló a feláldozott, sok-sok idő és energia!

NYILAS (november 23-december 21)

A sok megpróbáltatás után végre pozitív időszak kezdődhet az életedben, amikor kicsit felhőtlenebbül élheted a mindennapokat, amikor nem kell folyton azon aggódnod, hogy mi lesz, ha véletlenül kicsúszol az egyik kanyarban. Épp ezért add át magad a gondtalanságnak, merd elhinni, hogy ez az a boldogság, amelyre hosszú ideje vágysz és most végre elérkezett a pillanat, amikor úgy élvezheted ki, ahogy csak szeretnéd. Minden okod megvan a boldogságra, add meg tehát a módját a kikapcsolódásnak, ám arra ügyelj, hogy ne szállj el teljesen, hisz bármikor történhet olyasmi, amely miatt két lábbal kell talajt fognod!

BAK (december 22-január 20)

Magad sem érted, hogy történhet meg ilyesmi, ma mégis olyan helyzetben találod magad, ahol mások akarják mindenáron rád hárítani a felelősséget, esélyt sem adva arra, hogy megmagyarázd, pontosan miért nincs közöd egyáltalán a dologhoz. Ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd a környezetedben, hogy azért nem fogod elvinni a balhét, mert valaki menekül a helyzetből és jobbnak látja másra kenni az egészet. Határozottan hozd mindenki tudtára, hogy te nem az az ember vagy, aki hagyja magát az ilyesfajta nyomás alatt összepréselni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Folyamatosan azon dolgozol, hogy teljesíts egy olyan, általad kitűzött célt, amely a karriered szempontjából fontos mérföldkő lehet, ám egyenlőre az eszköztárad igen hiányosnak tűnik ahhoz, hogy gond nélkül előrébb juss ebben a helyzetben. Mivel azonban nem vagy az az “első akadályoknál feladó” típus, épp ezért szedd össze minden tudásod, tapasztalatod és akaraterőd, merülj el a részletekben, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Hidd el, ha sikerül, mérhetetlenül büszke leszel magadra!

HALAK (február 20-március 20)

Akaratodon kívül botlottál meg egy viszonylag felelősségteljes helyzetben, a többiek pedig kérdezés nélkül húznák rád a vizes lepedőt, hogy te vidd el az egész balhét. Mielőtt azonban olyasmi miatt is magyarázkodnod kellene, amihez közöd sincs, határozottan tedd világossá számukra, hogy csak és kizárólag azért vállalod a felelősséget, ami a te hibád. Szerencsére nem helyrehozhatatlan problémáról van szó, igyekezz tehát minél hamarabb kiköszörülni a csorbát, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid emiatt!