Borítókép: Napi horoszkóp július 10.: a Nyilasok új kalandba szeretnének belevágni, a Halak racionalitásukról híresek Forrás: Pexels by Rachel Claire

Napi horoszkóp július 10.: a Nyilasok új kalandba szeretnének belevágni, a Halak racionalitásukról híresek

Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Különösebb gondolkodás nélkül mondod ki a véleményedet valamivel kapcsolatban, amellyel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz valakit, aki magára veszi a dolgot. Mielőtt azonban végképp megharagudna rád az illető, igyekezz gyorsan elmagyarázni, miért mondtad azt, amit és hogy abszolút nem állt szándékodban megbántani. Ha sikerül a villámokat elhárítani, mindenképp okulj a történtekből és soha ne felejtsd el, hogy minden egyes szónak súlya lehet és te sem örülnél, ha valaki az arcodba vágná a véleményét! Legközelebb tehát fogalmazz óvatosabban!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívül keményen dolgozol azért, hogy a dolgok körülötted úgy alakuljanak, ahogy az elején elképzelted, épp ezért nehezen viseled, ha menetközben kell taktikát és útirányt váltanod. Időnként azonban az Élet írja a forgatókönyvet, neked pedig -bármilyen nehéz is- egyszerűen egy mély levegővel Mivel nem tudod befolyásolni az eseményeket, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ebben az ügyben, minden halad majd a maga medrében. l kell fogadnod azt, ha változtatni kell. Igyekezz a különböző szituációkat rugalmasabban kezelni, ne rettenj vissza attól, ha kicsivel magasabb az akadály, hosz ezáltal leszel tapasztaltabb is! Hidd el, olyasféle terhet biztosan nem kapsz a Sorstól, amellyel ne tudnál megbirkózni!

IKREK (május 21-június 21)

Mindent megteszel azért, hogy megtaláld a közös nevezőt valakivel, egy számodra kiemelten fontos helyzetben. Mivel ez így huzamosabb ideig nem-igen lesz működőképes és a te türelmed sem végtelen, épp ezért igyekezz az általad felállított logikai szálak mentén megértetni vele, miért olyan fontos neked, ha sikerül végigvinni egy ügyet. Ha semmiképp nem akarja megérteni a te álláspontodat, ne vesződj vele, inkább a saját dolgodra fókuszálj, attól ugyanis nem fogsz előrébb jutni, hogy feleslegesen futod a köröket!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedben különös ismertetőjeled az, hogy bármi történik, mindig racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, nincs az a szituáció, amelytől megijednél, emaitt sokan keresnek fel, ha sarokbaszorított helyzetbe kerülnek. Neked abszolút legyezi a hiúságodat az, hogy mindenki a megmentőt látja benned, ám azt is be kell látnod, hogy ez olyasfajta teher, amely nem mindig hoz pozitív dolgokat, épp ezért igyekezz meghúzni egy határvonalat. A környezetednek is meg kell értenie, hogy nem tudod és nem is akarod magadra vállalni a Világ összes problémáját! Próbáld diplomatikus hárítással kezelni a notorius segítségkérőket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A környezeted nem igazán támogatja az sikerre történő törekvéseidet, emiatt nem is igazán akad olyasfajta háttered, akikhez fordulhatnál és akik melletted állnának jóban-rosszban. Kissé elszomorít a helyzet, ám amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, abban az esetben nem kell a továbbiakban támogatókat keresned. Hagyd hátra tehát a hitetleneket és egyszerűen járd a saját utadat! Tanuld meg, hogy nem akkor leszel sikeres, ha folyton másokba kapaszkodva menetelsz, ha hiszel magadban és a képességeidben, bizonyosan meg fogsz tudni bírkózni a nehezével. A többiek pedig csak tátott szájjal ámulnak majd, hogy milyen magasságokba jutottáll!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos szituációban az az érzésed, hogy megpróbálnak elnyomni, nem-igen tudod érvényesíteni az akaratodat, nem tudsz hangot adni a véleményednek sem. Érthető módon rendkívülien bosszús vagy emiatt, kezd elfogyni a türelmed, egyszerűen a fejedbe sem fér, hogy emberek miként viselkedhetnek így nem csak veled, de másokkal is. Eljött tehát a te időd, amikor egyszerűen megálljt kell parancsolnod mindenkinek, aki megpróbál rád telepedni. Nincs szükséged arra, hogy valaki mindenáron szorongassa a kezedet, tudsz te egyedül is gondolkoddni és döntést hozni. Értesd meg mindenkiveldnek, hogy értelmes felnőtt ember vagy, akit mások nem tehetnek csak úgy zsebre, mint egy koszos papírzsebkendőt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ismeretlen vizekre evezel és bár tapasztalt hajósnak tartod magad, nem biztos, hogy ezúttal sikerül átevezned a túlpartra anélkül, hogy ne esnél a vízbe. Nem árt ezúttal magaddal vinni valakit, akivel segíteni tudjátok egymást a raftingon, mert egyedül vízre szállni nem mindig életbiztosítás! Csak keresned kell azt az embert, akire rábíznád magad, akivel sikerült már kialakítani egy olyan kapcsolatot, ami 100%-os biztonsággal működik, még a nehezebb időkben is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki rád testált egy feladatot, te pedig túl gyenge voltál ahhoz, hogy nemet mondj, így kénytelen-kelletlen elvállaltad, ám mostanra kezd a fejed fölé tornyosulni. Önmagadat okolod azért, hogy ez most így alakult, nem is érted, miért nem volt benned annyi temperamentum, hogy kiállj magadért. Ennek azonban -te is beláthatod- semmi értelme, hisz attól előrébb nem kerülhetsz. Fortyogás helyett igyekezz tehát összeszedni magad és nekirugaszkodni a dolognak, ellenkező esetben rámehet az egész hétvégéd! Amennyiben pihenni szeretnél, ne habozz, tegyél félre mindent és tegyél pontot a végére, legközelebb pedig a saját érdekedben tanulj meg nemet mondani!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, ami ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra a dolog izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess az ügy végére és sikeres lehess, ám ha visszatekintesz majd a hosszú útra, rá fogsz jönni, hogy a boldogságod érdekében megérte!

BAK (december 22-január 20)

Azt hitted, előbb végzel azokkal a munkafolyamatokkal, amelyeken régóta dolgozol már, ennek megfelelően elég fáradt vagy, nincs nagyon türelmed ahhoz, hogy tovább küzdj. Most kell azonban megráznod magad, felállnod és továbbmenned, ne add fel, mert nem tudhatod, hogy nem egy lépéssel a célvonal előtt roskadsz-e össze vagy messzebb vagy még. Ha csak kicsivel a cél előtt fordítasz hátat, lelkiismeret-furdalás fog gyötörni, hogy mi lett volna, ha tovább mész! Ne add fel most, az erő legyen veled!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában nem szívesen kockáztatsz semmilyen helyzetben, inkább pesszimistán tekintesz a jövőbe, nem hiszel a sikerben, és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a kudarc lehetőségét lásd a dologban, s merj akár olyan őrültségekre is vállalkozni, amelyekből végre jól jöhetsz ki. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig csak óvatosan, lassú tempóban lépkedsz, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem is alkotsz maradandót alkotni! el, aki mer, az nyer!

HALAK (február 20-március 20)

Sok mindent kell szem előtt tartanod ahhoz, hogy mindenkit elégedetté tégy, s ezzel együtt hibátlanul be is tudj fejezni egy bonyolult feladatot. A nehézség azonban a részletekben rejlik, emiatt nem lesz olyan egyszerű a dolog, mint amilyennek az elején tűnt. Hiába van ugyanis meg hozzá a megfelelő tudásod és tapasztalatod, így is komoly akadályokat kell megugranod ahhoz, hogy sikerrel tégy eleget a kihívásnak. Koncentrálj, ne hagyd magad kizökkenteni, minél inkább eltereled ugyanis a figyelmedet, annál nehezebbé válik a feladat elvégzése! Ez most az a prioritás, amely mindennél fontosabb!