Napi horoszkóp február 21.: a Bikáknak kockázatot kell vállalniuk, az Ikrek megdöbbentő helyzettel szembesülnek

Borítókép: Napi horoszkóp február 21.: a Bikáknak kockázatot kell vállalniuk, az Ikrek megdöbbentő helyzettel szembesülnek Forrás: Pexels by MART PRODUCTION
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hiszen ma is izgalmas üzeneteket tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 21.

KOS (március 21-április 20)

A hét első munkanapján végre használható tanácsot kapsz egy hozzád közelálló személytől, aki épp jókor jött, hisz régóta álltál már tanácstalanul a jelenlegi helyzetedben. Most azonban ennek vége, hisz a kapott tanács hasznosításával végre lezárhatod az ügyet es továbbléphetsz, ami rendkívül felszabadító érzés számodra. Légy hálás a Sorsnak és az illetőnek is, tegyél pontot a dolog végére és vissza se nézz. Mielőtt azonban újabb feladatot vállalnál, igyekezz mentálisan készülni a következő nagyobb lélegzetvételű dologra. Menj el a moziba egy barátnőddel vagy otthon tölts minőségi időt a pároddal, bármely, kikapcsolódást ígérő program jót tesz majd!

BIKA (április 21-május 20)

Nem vagy ugyan az a kockázatvállaló, pengeélen táncoló típus, a hét első napján mégis olyan kaland ígérkezik, amely bizony bővelkedik a veszélyes helyzetekben, így amennyiben elvállalod, abban az esetben számolnod kell azzal, hogy folyamatosan vékony jégen korcsolyázhatsz, amely bármikor beszakadhat alattad. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, s megakadályozzanak abban, hogy a vesztedbe rohanj. Épp ezért ha szeretnél belevágni a dologba, akkor magyarázd el nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz új élményeket, pozitív tapasztalatokat szerezni. Igyekezz megértetni velük, hogy időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy kiszakadj a monotóniából! Ugyanakkor hálás lehetsz azért, hogy ennyire féltenek!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján olyasmivel kell szembesülnöd, ami igencsak megdöbbentő számodra. Nem is igen tudod, hogyan kellene adekvátan reagálnod a helyzetre, olyannyira kényes dologról van szó. Mivel ez nagyon nem a te asztalod, épp ezért igyekezz a lehető legtávolabb menni tőle és ne is közelíts, hisz minél közelebb vagy ehhez a bizonyos helyzethez, annál nagyobb az esélyed arra, hogy magával ránt. Ne aggódj, ez nem menekülés, csupáncsak ésszel gondolkodsz és nem szeretnél bajba kerülni! Keress olyan kalandokat, amelyekben nem kell a bőrödet a vásárra vinned, hidd el, nagyobb élményekkel gazdagodhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közelálló személy hatalmas felelősséget tenne rád szíve szerint, mely -akármennyire is kedveled az illetőt- rendkívüli módon felháborít. Épp ezért őszintén mondd el neki, hogy ugyan nagyon kedves a személye számodra, mégsem kívánsz ekkora terhet a nyakadba venni, épp ezért nem te leszel az ő embere ezügyben. Értesd meg vele, hogy egyszerűen képtelenség ekkora felelősséggel élni úgy, hogy nem a saját bőrödet viszed a vásárra, hanem a más kontójára megy a játék. Próbálj kimaradni, s modd azt, amit az eszed diktál, azt, hogy reméled nem fog árnyékot vetni a kapcsolatotokra, de ezúttal valószínűleg nem te vagy a megfelelő személy számára. Hidd el, bármennyire kellemetlen a helyzet, ez a legbölcsebb döntés részedről!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján végre lehetőséged nyíllik arra, hogy lezárj egy hosszú ideje húzódó ügyet és végre tovább léphess. Nem szereted egyébként sem, ha ilyen korlátok között kell élned az életed, ezért nagyon megnyugtató számodra az, hogy végre kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó dolgokat, mert az utóbbi időben kellőképpen kimerített az, hogy rendkívüli erőfeszítések árán topformát kellett mutatnod még akkor is, amikor már a végkimerülés határán voltál. Épp ezért most olyasféle tevékenységeket keress, amiket élvezni fogsz, s különösebben a felelősség súlya sem nyomaszt! Időnként lazítanod kell, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak az örökös szorongásról!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján abszolút Hűbele Balázs módjára, a falnak fejjel rohanva vágnál bele egy bizonyos dologba, az izgalom ugyanis rendkívülien felhevít. Gondolj azonban bele, mekkora a kockázata annak, amit most csinálsz és hogy mekkorát bukhatsz a helyzeten, épp ezért érdemes megállnod és végigzongoráznod, hogy mégis milyen taktikát érdemes választanod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség. Ha ugyanis minden előkészítés nélkül veted bele magad a dolgok sűrűjébe, esélyed van rá, hogy jó nagyot fogsz bukni. Épp ezért érdemes minden lehetőséget gondosan számba venni, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz korrigálni a hibákat, amelyek nemcsak rád lehetnek hatással, hanem a környezetedre is! Csak ésszel!

....itt még nem ért véget a hétfői horoszkóp.

A folytatásért kattints ide!