Borítókép: Napi horoszkóp február 13.: a Rákok végre kikapcsolódhatnak, a Szüzek kissé túlmisztifikálnak egy bizonyos dolgot Forrás: Getty Images

Napi horoszkóp február 13.: a Rákok végre kikapcsolódhatnak, a Szüzek kissé túlmisztifikálnak egy bizonyos dolgot

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 13.

KOS (március 21-április 20)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül végigviszed, ugyanakkor bármi történik, te mindig ragaszkodsz a bevált, általad ismert módszerekhez. Ez azonban időnként akadályoz bizonyos célok elérésében, lehet ugyanis olyan helyzet, amikor kénytelen vagy letérni a megszokott útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire. Ha valamiben nem látsz perspektívát, engedd el, a kínálkozó lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Ha pedig bizonytalan vagy valamiben, mérlegeld, hogy mekkora áldozatot érdemes hozni a saját boldogságod érdekében!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok tennivalót hagytál a hét utolsó napjára, emiatt nem-igen marad időd a pihenésre. Nincsenek vesztegetnivaló perceid tehát, koncentrálj, tedd a dolgod, vess be minden tudást és tapasztalatot és igyekezz mindennek úgy pontot tenni a végére, hogy abban ne legyen hiba! Okosan oszd be az tennivalóidat és akkor nem fog problémát okozni az sem, hogy egyszerre több fronton állj helyt! Mindehhez csupán arra van csak szükséged, hogy okosan taktikázz! Menni fog, bízz magadban!

IKREK (május 21-június 21)

Vészesen közeleg a határidő, amikor számon kérik majd rajtad, hogy milyen eredményeket sikerült idáig elérned, te pedig úgy érzed, túl nagy a nyomás rajtad, aminek csak egy óriási kapkodás a vége. Ezen kívül rendkívüli módon frusztrál az is, hogy elfoglalt életed okán alig tudsz időt tölteni a szeretteiddel, a barátokkal, hiszen egyszerűen nem tudsz elegendő minőségi időt felszabadítani az életedből ahhoz, hogy a munka mellett többet lehess velük. Így azonban lehetséges módon előbb vagy utóbb mindenki továbbáll majd melőled, te pedig egyedül maradsz ebben a hatalmas Világban. Igyekezz tehát rendszerezni az életedet, állíts fel egy prioritási sorrendet annak érdekében, hogy a munkádban sikeres, a magánéletedben pedig boldog lehess. Nem lehetetlen, csupán némi összeszedettséget igényel a dolog. Ne feledd: a pohár félig tele van!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé hajtós időszakot sikerül lezárnod azzal, hogy végre pont kerül a kiemelten fontos projektek végére, ami éppen jókor jött, hisz nem nagyon maradt semmire másra energiád. Rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egyelőre nem kell semmin görcsölnöd, így nyugodtan vehetsz részt más programokon is, melyek valamelyest kikapcsolnak. Csakis olyasmivel foglalkozz, ami feltölt és kizárólag rólad szól, nem kell most nagyobb kalandban részt venned, csupán add át magad a „semmittevésnek” és egyszerűen pihenj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasfajta döntést kell ma meghoznod, amely befolyással lehet a jövődre, így tehát semmiképp nem lehet Hűbele Balázs módjára meghozni. Amennyiben egyetlen pillanatig is tanácstalan vagy, abban az esetben nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit a környezetedből, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljesen megbízol, vannak ugyanis olyanok a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, de fontos, hogy ne egyedül dönts, hanem más véleményt is meghallgass annak érdekében, hogy mások szemszögéből is láthasd a szituációt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaminek óriási jelentőséget tulajdonítasz és mindenáron ragaszkodsz hozzá, emiatt egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor szólnak, nem biztos, hogy ennek van értelme. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e mindenáron kapaszkodnod bizonyos dolgokba, amelyekben nincs semmiféle perspektíva a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy az ügyben nincs már újabb lehetőség a számodra, ideje továbblépni és új utakat keresni. Hidd el, van az az útvonal, ami a sűrű bozótos helyett egyenesen a célodig vezet majd. Az azonban, hogy megtalálod-e, csak rajtad múlik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy ideje gyengéd érzelmi szálakat táplálsz valaki iránt, még sincs benned annyi bátorság, hogy ezt nyíltan vállald az illető előtt is. Nem akarsz ugyanis támadási felületet adni azzal, hogy kinyilvánítod az érzéseidet. Így azonban sajnos azzal is számolnod kell, hogy egy idő után egyedül élsz majd a saját világodban, ahol rajtad kívül senki más nem létezik, neked pedig nincs kihez kötődnöd. Az emberek ugyanis ki fognak kopni mellőled, hisz nem akarnak majd mindenáron a közeledbe férkőzni erőnek erejével. Jobban jársz, ha lebontod a felépített barikádot és mersz tenni egy lépést a boldogságod felé. Adj egy esélyt magadnak!

Ha nem találtad a horoszkópod, kattints ide a folytatásért!