Napi horoszkóp december 6.: az Oroszlánokra romantikus program, a Szüzekre rengeteg munka vár

Borítókép: Napi horoszkóp december 6.: az Oroszlánokra romantikus program, a Szüzekre rengeteg munka vár Forrás: Pexels by Jill Wellington
A csillagok Mikulás napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 6.

KOS (március 21.-április 20.)

Akad valaki a környezetedben, aki azt gondolja, hogy magasabb szinteken mozog nálad, amelyet gyakorlatilag majdnem minden mondatába bele is fűz valamilyen formában, emiatt te úgy érzed, hogy folyamatosan bizonyítanod kell neki. Mielőtt azonban hason csúsznál olyan emberek előtt, akik tulajdonképp egy fabatkát nem érnek, csupán a szájuk nagy, igyekezz kicsit elmélyülni a gondolataidban, hisz abban az esetben rájöhetsz, hogy micsoda pozitív értékekkel bíró ember vagy, aki sokkal többet ér annál, minthogy gyermeteg módon beleálljon ilyen helyzetekbe és produkálja magát azért, hogy mások elismerjék. Járd a saját utad és ne törődj azokkal, akik a lukas zoknijuknak néznek!

BIKA (április 21.-május 20.)

Nehezebb kihívásokat kell teljesítened a mai napon, amelyek már más nehézségi fokkal rendelkeznek, int amihez hozzá vagy szokva. Éppen ez az, ami kissé megijeszt, nem vagy ugyanis biztos abban, hogy teljesíteni tudod azt, amit a környezeted elvár tőled. Mielőtt azonban kihátrálnál a helyzetből és menekülőre fognád, ismerkedj a dologgal, térképezd fel, mi a feladatod, hisz könnyen lehet, hogy ez az a trójai faló, ami könnyen “megszelídíthető”. Profi vagy, nincs mitől tartanod, nem véletlenül osztották rád ezt a feladatot, fuss tehát neki és félelmek nélkül próbáld megugrani. És ha levered a lécet? Semmi baj, tedd vissza és fuss neki újra!

IKREK (május 21.-június 21.)

Kissé felháborít az, hogy mások látványosan menekülnek egy bizonyos feladat elől, ezért minden rád marad, hisz ha szeretnéd, hogy haladjatok, neked kell megfognod a munka végét. Ne hagyd azonban, hogy csak és kizárólag téged használjanak fel a célba éréshez, nyugodtan adj hangot a véleményednek és mondd el, hogy egyáltalán nem tetszik a hozzáállásuk. Mindezt persze nem kell arrogáns formában kifejezned, elég, ha határozott és diplomatikus vagy, így is lehetsz ellentmondást nem tűrő. Logikusan vezesd le, mi lehet a lógás következménye és aki rendelkezik némi intelligenciával, biztosan megérti a mondanivalódat!

RÁK (június 22.-július 22.)

Valaki a közvetlen környezetedben az őszinte véleményedre kíváncsi, ez azonban igencsak szembemegy azzal, amit az illető hallani szeretne, emiatt kissé össze is zörrentek. Egy pillanatra elbizonytalanít, hogy vajon megérte-e elmondanod az álláspontodat, hisz most neked van a neved előtt negatív előjel, de bármennyire is táplál most ellenérzéseket az, akit nem feltétlenül tett a mondanivalód boldoggá, mégis megkérdezett, te pedig vállaltad, hogy elmondod a véleményedet. Ne furdaljon a lelkiismeret, te csupán őszinte voltál, az érintett személy pedig idővel rá fog jönni, hogy nem, nem te vagy a mumus!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Olyan romantikus élmény vár a mai napon, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért különösen jól esik a párod meglepetése. A legjobbkor érkezik, hisz kezdtél már kicsit elbizonytalanodni a kapcsolatotokat és az ő érzéseit illetően, ám ez most kiváló bizonyíték arra, hogy hajlamos vagy túlgondolni dolgokat. Légy hálás ezért a kedves gesztusért, hisz nem minden nap tudjátok átadni magatokat a romantikának. Ettől csak még erősebb lett a kapcsolatotok, te pedig nem győzöl szeretettel gondolni az Univerzumra, hogy elküldte a másik feledet neked!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Az év végéhez közeledve egyre inkább azt érzed, hogy fáradt vagy, kezdesz kiesni a ritmusból, legszívesebben csapot-papot otthagynál és átadnád magad a láblógatásnak. Ez a program azonban még várat magára, jelen pillanatban ugyanis abszolút nincs lehetőséged hátat fordítani mindennek, hisz olyan lezáratlan ügyek várják a megoldást, amelyek egyszerűen nem tűrnek halasztást. Épp ezért ne vesztegesd az idődet, minél inkább nyújtod ugyanis a dolgokat, annál nehezebb lesz pontot tenni mindennek a végére. Vigyázz, ki ne csússz a határidőből!