Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 9.: az Oroszlánoknak érdemes nyitniuk mások felé, a Szüzeknek felelősségteljes döntést kell hozniuk Forrás: Unsplash by Link Hoang

Napi horoszkóp augusztus 9.: az Oroszlánoknak érdemes nyitniuk mások felé, a Szüzeknek felelősségteljes döntést kell hozniuk

A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 9.

KOS (március 21.-április 20.)

Túl sokáig halasztottál valamit, mégpedig olyannyira, hogy az utolsó utáni másodpercben kell nekifutnod a célegyenesnek. Mivel a határidő szorongat, ezért ma semmi mással ne foglalkozz, zárj ki minden befolyásoló tényezőt és igyekezz 100%-ban koncentrálni. Ez egy nagy tanulság lehet számodra, hogy nem érdemes mindent az utolsó pillanatra hagyni, még akkor sem, ha nem fűlik a fogad a dologhoz! Most aztán fuss neki és ésszel, logikusan gondolkodva tegyél pontot a dolog végére!

BIKA (április 21.-május 20.)

Úgy érzed, mostanra annyira begyűrűzött a másoknak történő megfelelni akarásod, hogy egyszerűen lelkiismeretfurdalás gyötör, ha egyszer-egyszer megpróbálsz nemet mondani valakinek. Az utóbbi időben a környezeted számára teljesen természetes lett az, hogy majd te megcsinálod azt, amihez nekik nem fűlik a foguk, majd te elmész oda, ahová nekik nincsen kedvük elmenni és amennyiben megpróbálsz nemet mondani, azonnal felháborodást vált ki a körülötted élőkből. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, beláthatod, hogy nem ez a normális élethelyzet, ahol te vagy mindenki más bábuja, ők pedig dróton rángatnak. Állj ki nyugodtan magadért, tanulj meg nemet mondani és önmagadat a prioritási sorrend tetejére állítani!

IKREK (május 21.-június 21.)

Viszonylag nagy lélegzetvételű feladat előtt állsz, amely kissé félelemmel tölt el, hisz tapasztalatlannak érzed magad a témát illetően. Amennyiben az aggodalmaid valósak, abban az esetben keress valakit a környezetedben, aki járt már ezen a hegyen előtted és tudja, melyik útvonalon a legveszélytelenebb a csúcstámadás. Ne szégyelld azt, ha nem értesz valamihez úgy, mint mások, hidd el, senki sem tökéletes, mindenkinek vannak gyenge pontjai. Ne akarj egyedül nekiindulni egy olyan volumenű projektnek, ahol minden felelősség téged terhel!

RÁK (június 22.-július 22.)

A hét első napján kikéred egy hozzád közel álló személy véleményét, ám korántsem azt hallod, amit szerettél volna. Ez egy kissé rosszul érint, azt gondoltad ugyanis, hogy ha már van egy világmegváltó gondolatod, abban rajtad kívül mások is látnak majd legalább annyi fantáziát, mint amennyit te látsz benne. Bármennyire is csalódás számodra a véleménykülönbség, igyekezz mégis nyitott lenni az illető mondanivalójára, hisz könnyen lehet, hogy olyan részletekre világít majd rá, amelyek segíthetnek abban, hogy megérts az ő álláspontját, illetve egy kicsit más szemszögből vizsgálhasd a helyzetet. Hidd el, nem olyan nagy katasztrófa, ha időnként különböző véleményeket is meghallgatsz!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Általában nem vagy az a típus, aki könnyen adja magát, nehezen nyitsz bárki felé, kétszer meggondolod, hogy kit engedsz közel magadhoz. Minden elved ellenére azonban a hét első napján mégis úgy érzed, hogy érdemes nyitnod valaki felé, aki gyakorlatilag a semmiből bukkan elő. Rendkívül szimpatikusnak találod azt a fajta óvatos közeledést, amit az illető részéről tapasztalsz, azt, hogy nem ront ajtóstól a házba, illetve nem akar rögtön egyfajta szerelmi légyottra csábítani. Légy tehát nyitott, ismerkedj, beszélgessetek nagyokat, kerüljetek közelebb egymáshoz. Egy esélyt mindenképp érdemes adnotok ennek a kapcsolatnak!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Hirtelen minden szempár rád szegeződik és egy olyan döntést igyekeznek kicsikarni belőled, ami gyakorlatilag irdatlan felelősséggel jár. Ettől a hatalmas tehertől megijedsz egy pillanatra és azt gondolod, jobb, ha futásnak eredsz. Ez is egyfajta reakció, mely igen hasznos lehet ilyen helyzetekben, így azonban nemcsak a környezetedet ellenszenvét váltod ki, hanem saját önmagadnak is csalódást okozol. Igyekezz úgy élni az életedet, hogy nyugodtan tudj minden alkalommal tükörbe nézni! Állj bele a helyzetbe és magabiztosan foglalj állást annak érdekében, hogy végre pont kerüljön a dolog végére! Hajrá!