Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 4.: a Szüzek túl nagy áldozatokat hoznak másokért, a Nyilasok óvatosabban kezelik a kínálkozó lehetőségeket Forrás: Pexels by Engin Akyurt

Napi horoszkóp augusztus 4.: a Szüzek túl nagy áldozatokat hoznak másokért, a Nyilasok óvatosabban kezelik a kínálkozó lehetőségeket

A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 4.

KOS (március 21-április 20)

Hatalmas lelkesedéssel futottál neki valaminek, ám menetközben rá kell jönnöd, hogy bonyolultabb feladattal állsz szemben, mint amilyennek az elején tűnt. Emiatt a lábad megremegni látszik, nem gondoltad ugyanis, hogy meghaladhatja a dolog a képességeidet, ezért szíved szerint még azelőtt fordulnál vissza, mielőtt a szakadékba zuhannál. Amennyiben azonban felvértezed magad egy cseppnyi bátorsággal és figyelembe veszed a képességeidet is, abban az esetben teljesen felesleges félelmeket táplálsz. Az, hogy valami nehezebb, mint amihez hozzá vagy szokva, még korántsem jelenti azt, hogy teljesíthetetlen, ezt érdemes mindig szem előtt tartanod!

BIKA (április 21-május 20)

A hét közepén minden akaratod ellenére kockázatot kell vállalnod annak érdekében, hogy elérhesd a kitűzött célodat. Abszolút nincs azonban ínyedre a dolog, szíved szerint maradnál a langyos vízben ázva, nem szándékoztál ugyanis semmiféle adrenalin szint-emelő kihívást teljesíteni. Amennyiben azonban így alakult a helyzet, légy bátor, akár egy római gladiátor, állj bele a helyzetbe és magabiztosan cselekedj, másképp amennyiben a félelem táplálja a mozdulataidat, abban az esetben szinte biztosan el lesz rendelve az eredményt. Higgy magadban, sikerülni ugyanis kizárólag akkor fog bármi, amibe belevágsz, ha van hited az egészhez!

IKREK (május 21-június 21)

Szíved szerint sürgetnél egy bizonyos folyamatot, nem szeretnéd ugyanis az idődet tovább vesztegetni egyhelyben toporogva, épp ezért gyakorlatilag bármiféle megoldás-szerű kezdeményezés érdekelhet. Abszolút érthető az, ha nem akarsz a továbbiakban a dologgal foglalkozni, valamilyen oknál fogva azonban nem enged a helyzet továbbhaladni. Igyekezz tehát megkeresni, hol is van pontosan az a bizonyos kutya elásva és ha minden részletet aprólékosan megismertél, talán rájöhetsz az egyhelyben toporgás miértjére is. Bizonyosan nem megoldhatatlan az egyenlet, csupáncsak a megoldókulcs hiányzik hozzá!

RÁK (június 22-július 22)

Ismeretlen szituációban találod magad, ahol fogalmad sincs, ki kivel van, merre mentek és tulajdonképp mi a végső cél. Épp ezért nem érdemes az első pillanatban elkezdened előre rohanni, ehelyett csendes megfigyelőként csatlakozz a csapathoz és mindaddig ne ragadd magadhoz az evezőt, amíg nem térképezted fel, merre van a vízesés. Amennyiben sikerül elkapnod a logikai fonalat, abban az esetben bevetheted a tapasztalataidat, új ötletekkel állhatsz elő, addig azonban maradj a háttérben. Ezzel megspórolhatod magadnak kellemetlen helyzeteket!

Ha kíváncsi vagy, mit üzennek a csillagok a többi jegy számára, kattints ide a folytatásért!