Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 31.: a Nyilasokat kellemes meglepetés éri, a Halaknak szükségük lesz a problémamegoldó képességükre Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio

Napi horoszkóp augusztus 31.: a Nyilasokat kellemes meglepetés éri, a Halaknak szükségük lesz a problémamegoldó képességükre

A hónap utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Valaki, akinek nem vagy túl szimpatikus, ennek okán folyamatosan megpróbál fogást találni rajtad, olyasfajta helyzet elé állítva, amelyben gyakorlatilag sarokba szorítva kell védekezned folyamatosan. Mivel azonban ez a te értékrendeden kilométerekkel túlmutat, épp ezért egyszerűen és érthetően hozd az illető tudtára, hogy ez esetben nagyon kevés ahhoz, hogy beleállj az általa kreált helyzetbe, hisz itt nem ő az, akinek meg akarnál felelni. Önálló ember vagy, saját értékrenddel rendelkezel, ne hagyd tehát, hogy mások irányítsanak! Sőt, még csak álmatlan éjszakáid se legyenek azért, mert valakinek a szemében vállaltad a véleményedet, hiszen a farkas sem alszik nyugtalanul csak azért, mert nem népszerű a birkanyájnál!

BIKA (április 21-május 20)

Egy elég fontos ügyben hibát követsz el a hónap utolsó napján, amelyet ha nem korrigálsz, abban az esetben nagy bajt hozhatsz a fejedre. Ennek elkerülése érdekében kell tehát észnél lenned, máskülönben magyarázhatod majd a bizonyítványodat. Ne aggódj, mindenkivel előfordul, hogy hibázik, nem kell ezt túlmisztifikálnod ám ne is bagatellizáld el a helyzetet. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj neki tehát a hiba kijavításának! Nem olyan nagy probléma ez, hogy hatalmas lufit fújj belőle, arról már nem is beszélve, hogy minél nagyobb dobra vered a dolgot, annál nagyobb esélyed van arra, hogy másoknak is feltűnik a melléfogásod. Diszkréten oldj meg mindent és lépj tovább!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben számodra rendkívül bosszantó módon azzal haknizik, hogy az eget rengető problémát ecseteli mindenkinek, kissé elnagyolva a helyzetet csak azért, hogy sajnálatot váltson ki másokból és öt perc hírnevet kaphasson, még akkor is, ha nem túl pozitív kérdésről van szó. Mivel neked rengeteg ellenérzésed van ez ügyben, épp ezért az első pillanatban hozd a tudtára, hogy nálad bizony a legrosszabb ajtón kopogtat ezzel a taktikával, te ugyanis abszolút átlátsz rajta és mivel az eszközei nem a legtisztességesebbek, épp ezért nem is kell udvariaskodnod vele. Járd a saját utadat, minél távolabb tartva magad az ilyen természetű emberektől!

RÁK (június 22-július 22)

Fontos célt tűztél ki magad elé, ám a képességeiddel is abszolút tisztában vagy, épp ezért nem vagy biztos abban, hogy egyedül tudod majd teljesíteni az előtted álló távot. Amennyiben azonban hagyod, hogy a kishitűség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, tehát soha nem tudsz majd igazán kiteljesedni sem. Érdemes tehát bíznod magadban és a képességeidben, hisz másképp a félelem lesz az, ami erőt vehet rajtad. Hidd el, sokkal nagyobb esélyed van a győzelemre, ha bátrabban és nagyobb lendülettel futsz neki az előtted álló akadálynak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap utolsó napján végre karnyújtásnyi közelségbe kerül a megoldás egy olyan ügyben, amely elég kacifántos, ezáltal rengeteg fejtörést okozott neked. Kapcsolj tehát sebességbe, tegyél pontot a dolog végére, hogy aztán új kapukat nyithass, másféle kalandokat keresve. Roppant büszke lehetsz magadra, hisz a környezetedből is egyfajta respektet váltasz ki azzal, amit sikerül elérned. Koccintsatok közösen a sikereidre, hisz ez ma csakis a te érdemed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szorít a határidő, te pedig csak csetlesz-botlasz az úton, tulajdonképp fogalmad sincs, mit kellene tenned annak érdekében, hogy sikerrel pontot tehess az ügy végére. Mivel az egész feladat túlmutat a képességeiden, épp ezért érdemes keresned egy olyan személyt valahol a közeledben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz, s rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, hogy átsegítsen téged ezen az akadályon. Ne feledd majd a közreműködését megköszönni neki, és említsd meg a feletteseidnek, hogy a siker nem csupán a te érdemed volt, így tudni fogják, mi az, amit még nyugodtan rád bízhatnak, és mi az, ami már túl nagy falat a számodra!

Itt még nem ér véget a horoszkóp!

A folytatásáért kattints ide!