Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 30.: a Skorpióknak össze kell szedniük magukat, a Vízöntők nagyobb kihívásra számíthatnak Forrás: Pexels by Taryn Elliott

Napi horoszkóp augusztus 30.: a Skorpióknak össze kell szedniük magukat, a Vízöntők nagyobb kihívásra számíthatnak

A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 30.

KOS (március 21.-április 20.)

A hét első napján közölnöd kell valamit egy számodra abszolút nem közömbös személlyel, ennek okán bizony fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mindenképp szeretnél biztosra menni az ügyben annak érdekében, hogy semmiképp nem bántsd meg az illetőt a mondanivalóddal. Épp ezért jól gondold meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, hisz ha virágnyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!

BIKA (április 21.-május 20.)

A hét első napján érzed, hogy amennyiben nem sikerül elkapnod a fonalat, abban az esetben bizony csúnyán elbukhatod a hőn áhított sikert. Ennek érdekében hajlamos vagy saját magad körül káoszhelyzetet teremteni azzal, hogy mérgezett egerek módjára, felspannolva rohangálsz körbe. Mielőtt azonban hatalmasat esnél és minden esélyedet elbuknád, előtte igyekezz mégis valamiféle rendszert felállítani és aszerint haladni, amit a józan ész diktál. Elég talpraesett vagy, pontosan tudod, hogy az ilyen szorult helyzetekben hogyan kell adekvátan cselekedni, használd tehát az eszed, és akkor nem jelenthet gondot, hogy felfuss a hegy csúcsára!

IKREK (május 21.-június 21.)

Csalódnod kell ma egy olyan személyben, akiről azt hitted, hogy közel áll hozzád és soha nem okozna csalódást neked, ma azonban rá kell jönnöd, hogy abszolút félreismerted őt. Emiatt borzasztóan csalódott vagy és azonnal hátat fordítasz neki, mert annál súlyosabb bűn számodra nem is létezik, mint az árulás. Mivel mindenkit megillet azonban az ártatlanság vélelme, érdemes egy esélyt adnod neki, hogy legyen lehetősége megmagyarázni, mit és miért tett. Ha még ezek után is úgy ítéled meg, hogy eljátszotta a bizalmad, nem kell megerőltetned magad és udvariassági köröket futni. Nem biztos azonban, hogy minden az ő hibája. Próbáld az ő szemszögéből is vizsgálni a helyzetet, hogy objektív véleményt tudj mondani!

RÁK (június 22.-július 22.)

Noha nem vagy az a kifejezetten exhibicionista típus, a hét első napján mégis nagyobb plénum előtt kell felszólalnod. Rendkívüli módon zavarba ejt az, hogyha minden szempár rád szegeződik és neked valami olyasmit kell bevállalnod, ami a komfortzónádon kívül esik, ma még sincs más választásod. Végy tehát egy nagyobb levegőt, légy bátor és igyekezz olyanformán szerepelni, ahogy azt a helyzet megkívánja. Ne misztifikáld túl a dolgot, egyszerűen vállald bátran a véleményedet, nincs mitől félned, hiszen neked is lehet saját álláspontod, amelyet nyugodtan, kötöttségek és frusztráció nélkül vállalhatsz!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Nézeteltérésed támad valakivel, aki elég közel áll hozzád ahhoz, hogy az egyet nem értés miatt komolyabb konfliktusba keveredj vele. Pontosan látod, hogy teljesen különböző álláspontot képviseltek, amit finoman meg is próbálhatsz elmagyarázni neki, amennyiben azonban a veszett fejsze nyelét markolászod, abban az esetben engedd el és tartsd tiszteletben, hogy másféle utat választott. Ettől még lehet a viszony felhőtlen közöttetek, hisz így színes a Világ, hogy tele van különféle emberekkel, akik különbözőségük ellenére is közel tudnak kerülni egymáshoz!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A precizitás mintaképe vagy, gyakorlatilag minden lépésedet előre megtervezed annak érdekében, hogy semmiféle váratlan fordulat ne húzhassa keresztbe a számításaidat. A pontos, matematikailag kiszámított szituációk sorában azonban a hét első napján olyan hirtelen fordulat adódik, ahol az első pillanatban azt sem tudod, mihez kezdj a kialakult helyzettel. Ne ess azonban kétségbe, hisz neked is megengedett a tévedés lehetősége. Ha mindig iszonyatos görcsben, egyfajta karót nyelve éled az életed, lemaradsz az élvezetekről és az élményekről! Tanulj meg lazítani!

Rossz férfibe szeretsz bele? Lehet, hogy a csillagjegyed az oka. Nézd meg a galériánkat!