Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 3.: a Rákoknak ideje szembenézniük egy nehezebb helyzettel, a Szüzek joggal lehetnek büszkék magukra Forrás: Pexels by Blue Bird

Napi horoszkóp augusztus 3.: a Rákoknak ideje szembenézniük egy nehezebb helyzettel, a Szüzek joggal lehetnek büszkék magukra

Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 3.

KOS (március 21-április 20)

Mindenáron segíteni szeretnél egy számodra fontos személynek, ennek okán olyasfajta magánakcióba kezdesz, ami nem feltétlenül szolgálja majd a jó ügyet, így akaratlanul is bajba sodorhatod az illetőt. Épp ezért mielőtt a szuperhős köpenyedet magadra borítod, jobban teszed, ha megkérdezed, hogy mi jelenti most a legnagyobb segítséget annak a személynek, akinek megragadod a kezét. Hidd el, nagyobb hálával gondol majd rád, ha az utóbbi opciót választod, a népszerűségi indexednek pedig kifejezetten jót fog tenni!

BIKA (április 21-május 20)

Noha még csak a hét elején jársz, mégis úgy vonszolod magad, mintha tonnás terheket cipelnél a forró sivatagban. Kimerültséged kiválóan mutatja, hogy az utóbbi időben kissé túlvállaltad magad, sokkal több feladatra mondtál igent, mint amennyit gond nélkül teljesíteni tudnál és ez most kezd mind a te rovásodra menni. Ugyan pontosan érted, hogy mi az ok és az okozat, mégsem tudsz már visszafordulni, kénytelen vagy tehát mindennek maradéktalanul pontot tenni a végére annak érdekében, hogy ne vonhassanak felelősségre. Legközelebb igyekezz azonban meghúzni egy határvonalat, hisz ezt a tanulópénzt most drágán megfizetted!

IKREK (május 21-június 21)

A benned lévő büszkeséged okán nem mered bevallani, de teljesen ellenkező irányba mentél egy bizonyos üggyel kapcsolatban, mint amerre a többség tartott, mostanra azonban rá kellett jönnöd, hogy nem feltétlenül a megfelelő útvonalat választottad. Mivel azonban tartasz a kárörvendő arckifejezésektől, ezért kitartasz, noha magadban már régen tudod, hogy előbb-utóbb be kell vállalnod, hogy tévedtél. Egyet azonban ne feledj: sosem szégyen, ha a gyengeségeidet mutatod, ha ki mered hangosan mondani, hogy nem épp a leghatékonyabb taktikát választottad. Ne akarj mindig különc lenni, időnként jobban teszed, ha a csapat hasznos részévé válsz, hisz együtt nagyobb a siker lehetősége is!

RÁK (június 22.-július 22.)

Szíved szerint egyfajta struccpolitikát alkalmazva homokba dugnád a fejed egy olyan üggyel kapcsolatban, amellyel félsz szembenézni. Így azonban csupán azt éred el, hogy jó eséllyel túl késő lesz, mire össze tudod szedni minden bátorságodat, ezt megelőzendő tehát jobban teszed, ha veszel egy nagy levegőt és nekirugaszkodsz a dolognak. Hidd el, minél előbb találsz megoldást, annál hamarabb szabadulhatsz fel a nyomás alól. Minek forgolódnál éjszakánként álmatlanul az ágyadban, ha nem muszáj?! Légy bátor és nézz szembe a dologgal!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Egy is szerencsének köszönhetően ma végre juthat időd olyan elfoglaltságokra, amelyeket szívesen csinálsz, zsúfolt életed miatt azonban ritkán jut időd rájuk. Mivel a mai napod nem épp a leghajtósabb., így amennyiben nem vállalsz extra feladatokat, abban az esetben egész lényeddel koncentrálhatsz ezekre a pihentető, lelkileg abszolút feltöltő programokra. Időnként szükséged van arra, hogy kikapcsolódj, hisz te is emberből vagy, csakúgy, mint mások, épp ezért ne sajnáld magadtól a boldogsághormont! Ne aggódj, nem dől majd dugába mindaz, amin eddig dolgoztál, a munka és a kötelezettségek megvárnak!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Rendkívül nagy büszkeséggel tölt el mindaz, amit eddig elértél, a mai napon pedig eljött a pont, amikor világgá kürtölheted azt, hogy milyen magasságokba jutottál. Embertelen mennyiségű energiát mozgósítottál, rengeteg idődbe került, hogy ilyesfajta sikereket érj el, így most joggal dülleszted ki a mellkasodat. A nagy rivaldafényben fürödve azonban ne feledkezz meg arról, hogy sokkal nagyobb elismerést válthatsz ki, ha lépes vagy a talajon maradni és meg nem feledkezni arról, hogy honnan indultál és mivé lettél! Csak szerényen, különben nagyot eshetsz a pódiumról!