Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 29.: a Kosok végre kikapcsolódhatnak, a Bakok hatalmas tehertől szabadulhatnak meg Forrás: Unsplash by engin akyurt

Napi horoszkóp augusztus 29.: a Kosok végre kikapcsolódhatnak, a Bakok hatalmas tehertől szabadulhatnak meg

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 29.

KOS (március 21-április 20)

Egész héten azért dolgoztál, hogy minden sínen legyen körülötted és végre megpihenhess, melyhez most nagyon úgy tűnik, hogy minden lehetőség adottá válik. Találj magadnak olyan programot, ami feltölt és pihentet, ne vállalj a mai napra semmiféle kötelezettséget, egyszerűen magadra koncentrálj és arra, hogy felhőtlenül kikapcsolódj. Menj el moziba vagy kapcsolódj ki a szerelmeddel, esetleg hívd el egy barátnődet shoppingolni! Ez tesz most jót a lelkednek és adhat nagy lendületet a jövő heti feladatok teljesítéséhez!

BIKA (április 21-május 20)

Végre fény derülhet olyan részletekre egy számodra megoldhatatlannak tűnő ügyben, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy összeilleszthesd a puzzle-darabokat. Nagy izgalommal tölt el, hogy felcsillan egy kis remény arra, hogy pontot tehess ennek a bonyolult ügynek a végére, épp ezért használd ki a hét utolsó napját és igyekezz hasznossá tenni magad a helyzetben. Később nagyon büszke leszel majd rá, hogy tulajdonképp milyen rejtélyes ügyet sikerült megoldanod. Ügyelj azonban arra, hogy semmilyen cél érdekében ne adj fel az emberi értékeidből!

IKREK (május 21-június 21)

Egy olyan megoldatlan ügy terhe alatt roskadozol, amely nehézségi fokából adódóan nem tartozik a könnyen megugorható akadályok közé, ez pedig számos feszült pillanatot okoz neked. Mivel azonban egyetlen nap alatt nem tudod megváltani a világot, épp ezért igyekezz egy kicsit félretenni a nyomasztó gondjaidat és a nyár utolsó napjait kiélvezni a barátaiddal, egy hangulatos kis bisztró teraszán borozgatva. Hidd el, a megoldásra váró feladatok nem fognak elszaladni, csupáncsak az új impulzusokkal új lendületet kaphatsz. Használd ki a hét utolsó napját! Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre megkönnyebbülj, csak ne sürgesd a dolgokat!

RÁK (június 22-július 22)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hisz van valaki, aki minden pillanatban ott áll a hátad mögött, hogyha bármi történik veled, akkor azonnal mentőövet dobhasson, te pedig ezért rendkívül hálás vagy. Vannak azonban az életben olyan helyzetek, amelyeket egyedül muszáj megélned és vállalnod a felelősséget annak érdekében, hogy emberileg fejlődhess. Épp ezért jobb, ha nagyon finoman, a világért meg nem bántva az illetőt, diplomatikusan a tudtára hozod, hogy nagyon hálás vagy ugyan a törődésért, ám amennyiben nem engedi el a kezed, abban az esetben soha nem tudod majd egyedül megállni a helyed az Életben. Ha fontos vagy neki, meg fogja érteni a mondanivalód anélkül, hogy neked különösebben megviselné a dolog!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A megszokottnál több energiát fektetsz valamibe annak érdekében, hogy lenyűgözz másokat, ez azonban minden benned levő tartalékot felemészt. Vasárnap van, a hét utolsó napja, engedj tehát meg magadnak egy kis kikapcsolódást, hidd el, hogy nem kell mindig minden áron hason csúsznod csak azért, hogy mások elismerően bólogassanak! A lényeg ugyanis nem az, hogy hányan ráznak veled kezet, hanem az, hogy te elégedetten tudsz-e a megtett táv tükrében az eredményre tekinteni. Egyet ne feledj az utadon: neked nem az a dolgod, hogy mindenkit boldoggá tegyél, hanem az, hogy saját magad elégedett legyél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, valakinek iszonyúan szúrod a szemét, gyakorlatilag bármit teszel ugyanis, mindenhez van egy negatív hangvételű hozzáfűznivalója. Mivel rendkívüli módon bosszant az illető és egyszer, s mindenkorra szeretnéd tisztázni a dolgot, így határozottan mondd el neki, hogy hálás vagy ugyan a törődésért, ám amennyiben ezt csak ilyen formában tudja prezentálni, abban az esetben köszönöd, nem kéred ezt a fajta, kiemelt figyelmet. Állj ki magadért annak érdekében, hogy ne vigyen magával az az örvény, hogy egyfajta kisebbségi érzést rád erőltetve folyton meg kelljen felelned mások elvárásainak. Önálló személyiség vagy, ne hagyd tehát, hogy elnyomjanak!