Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 25.: az Ikrek számára fontos részletek válnak világossá, a Szüzek lezárhatnak egy hosszú ideje húzódó ügyet Forrás: Unsplash by Sincerely Media

Napi horoszkóp augusztus 25.: az Ikrek számára fontos részletek válnak világossá, a Szüzek lezárhatnak egy hosszú ideje húzódó ügyet

Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 25.

KOS (március 21-április 20)

Nincs igazán ínyedre az a szituáció, amelyben boldogulnod kellene, olyasféle terhekkel küzdesz ugyanis, amelyek nem engedik azt, hogy másokhoz hasonlóan felszabadult életet élhess ezekben a napokban. Ne csüggedj azonban, dolgozz azon, hogy mihamarabb megoldd a jelenlegi nyitott mondatokat annak érdekében, hogy hátrahagyhasd a terheket. Ragadj meg minden lehetőséget, tedd oda magad, használd ki azt, hogyha megoldás kínálkozik valamire és minél hamarabb tegyél pontot minden nyomasztó helyzetnek a végére. Meglátod, ha kicsit megoldás centrikusan gondolkodsz, akkor előbb a szabadulsz, mint gondolnád!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé irigykedve figyeled azt, hogy a környezetedben másoknak mennyire könnyen jönnek a sikerek, miközben te literszámra izzadsz azért, hogy egy-egy kis részeredményt elérj. Ne feledd azonban, nem mind arany, ami fénylik, korántsem biztos, hogy ezeknek a személyeknek felhőtlen az életük, hisz könnyen lehet, hogy te látsz valamit belőlük kívülről, más azonban az, ami a négy fal között zajlik az életükben. Nem tudhatod, milyen áldozatokat hoztak már, hogy noha most sikeresek, de mennyi kudarcot kellett megélniük ahhoz, hogy elegendő tapasztalattal rendelkezzenek. Ne feledd: nem minden az, aminek látszik!

IKREK (május 21-június 21)

Végre világossá válnak olyan részletek, amelyekkel kapcsolatban eddig csupán a sötétben tapogatóztál, megtalálod ugyanis a részletekben az okokat és az okozatot, amely rendkívüli elégedettséggel tölt el. Hosszú ideje nem tudtad ugyanis megérteni, hogy pontosan mi történik, így bizonytalan voltál az eredményt illetően is, ám most végre minden puzzle-darab a helyére került, te pedig megérted, hogy miért is kellett végigmenned azon az úton, ami elvezetett a megoldáshoz. Minden adott tehát, a körülmények a legideálisabbak, az eszközök rendelkezésre állnak, ne késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál jobban fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Ne foglalkozz semmivel, menj és tedd a dolgod!

RÁK (június 22-július 22)

Érzed, hogy a dolgok megváltozni látszanak körülötted, amely nem feltétlenül jelent rosszat rád nézve, sőt! Sokkal nagyobb lehetőségek kezdenek kibontakozni a karrieredben, neked pedig érdemes megragadnod ezeket a kínálkozó alkalmakat! Végre megvalósíthatod a terveidet, amelyek régóta rajzolgatsz, ám eddig a körülmények nem voltak ideálisak arra, hogy nyélbe üsd őket. Amennyiben tehát pontosan tudod az úrirányt, s megvan a terved is, ne késlekedj, kezdj bele gyorsan a nagy kalandba, amelynek a végén te is megbizonyosodhatsz róla, hogy érdemes volt kivárni az alkalmas pillanatot, amit az eredmény is igazol majd. Indulj, mert amit ma megtehetsz, azt nem jó ötlet holnapra halasztani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minden tőled telhetőt megteszel ugyan azért, hogy valakivel egy hullámhosszra kerülj, mostanra azonban rá kellett jönnöd, hogy hiába adtál már jócskán lejjebb a saját elveidből az “együttboldogulás” érdekében, folyton falakba ütköztél. Ha már így alakult a helyzet, nem érdemes tovább küzdened, ne vegyél magadra semmiféle álarcot csak azért, hogy másokkal kapcsolatot tarts, aki ugyanis alkalmatlan a közös létre, a csapatjátékra, azt hagyni kell egyedül boldogulni. Hidd el, nem mindenkiért érdemes áldozatokat hoznod! Egyszerűen engedd el az illetőt és lépj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre lezárhatsz egy bizonyos ügyet, ami mostmár hosszú ideje húzódik, tulajdonképp különösebb pozitív fordulat nélkül. Ma azonban lehetőséged adódik arra, hogy pontot téve a dolog végére végre továbbléphess. Légy azonban óvatos, mielőtt előre koccintanál a medve bőrére, hisz bármikor adódhat olyan váratlan helyzet, amikor gyors és hatékony beavatkozásra lehet szükség. Amennyiben sikerül gond és különösebb akadályok nélkül lezárni a dolgot, abban az esetben egy szusszanásnyi pihenő után igyekezz más utakat keresni, amelyek sikert tartogatnak számodra. Ne vesztegelj olyan helyzetekben, amikben igazából semmi nem történik, csupán a hasznos időd és energiád megy rá az egészre!

...Itt még nem ér véget a horoszkóp!

A többi csillagjegyért, kattints ide!