Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 23.: az Ikrek hatalmas lendülettel vetik magukat a munkába, az Oroszlánokat kellemes meglepetés éri Forrás: Unsplash by freestocks

Napi horoszkóp augusztus 23.: az Ikrek hatalmas lendülettel vetik magukat a munkába, az Oroszlánokat kellemes meglepetés éri

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 23.

KOS (március 21.-április 20.)

Valaki a tágabb környezetedből számodra érthetetlen módon rendkívül segítőkészen fordul feléd, egyszerűen folyamatosan ott legyeskedik körülötted, hisz mindenáron a rendelkezésedre szeretne állni. Nem biztos azonban, hogy el kell fogadnod, ha nem vagy feltétlenül rászorulva, hisz bár most még nem látszik, nem a legjobb szándékkal lohol folyamatosan a sarkadban. Légy tehát óvatos, vannak ugyanis, akik csak érdekből segítenek, és ezek a személyek azok, akik később kamatos kamatokkal fogják majd benyújtani a számlát. Ne akarj ilyen kiszolgáltatott helyzetbe kerülni!

BIKA (április 21.-május 20.)

Mindenképp segíteni szeretnél egy olyan személynek, aki ugyan annyira nem áll közel hozzád, mégis azt látod, hogy egyedül kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Mivel azonban az illető folyton kitér előled, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot, épp ezért felfoghatod ezt egy intő jelnek is, hogy nem feltétlenül jó ötlet, ha ilyenformán nyomulsz. Nem kell ugyanis mindenáron segítened azon, akin nem lehet vagy nem akarja. Van neked is elég teendőd, ne pazarold olyanokra az időt, akiknek nincs szükségük segítségre vagy nem kérnek belőle!

IKREK (május 21.-június 21.)

A hét első napján hatalmas lendülettel veted bele magad a munkába, gyakorlatilag semmi nem hagy kizökkenteni, hisz minél előbb teljesíteni szeretnéd a rád bízott feladatokat. A nagy kapkodásban és oda nem figyelésben azonban egyre nagyobb az esélyed, hogy hibázz, s ha ez tényleg megtörténik, az le fogja lassítani a munkafolyamatot és annál lassabban jön majd az eredmény is. Érdemesebb tehát koncentrálni, a részletekbe is ügyelve dolgozni, mert így lehet ugían, hogy tovább tart majd munka, de annál nagyobb elismerést vívhatsz ki a feletteseidtől. Előtted az egész hét, nem hajt a tatár sem, adj időt magadnak arra, hogy hibátlanul teljesíts!

RÁK (június 22.-július 22.)

Borzasztóan zavar valami, amiről nem szívesen beszélsz senkinek, a dolog ugyanis természeténél fogva elég kellemetlen. Mivel azonban kezdi meghaladni a képességeidet, épp ezért nem lesz más választásod, semmint beavatni valakit, akiben kellőképpen megbízol, ezáltal szívesen osztod meg a téged nyomasztó problémát és az illető esetleg használható tanácsot ad. Mielőtt azonban bárkit beavatnál, vonulj el egy kis időre a világ elől, gondold végig aprólékos részletességgel az egészet A-tól Z-ig, és győződj meg róla, hogy egyedül biztosan nem tudod megoldani a dolgot, csak akkor avass be másokat, ha nagyon muszáj!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A sok zsákutca után végre kellemes meglepetés ér a hét első napján, méghozzá olyasfajta, amelyre abszolút nem számítottál. Nagy örömmel, kifejezetten jóleső érzéssel tölt el a dolog, mert most történik valami, ami előrevisz és feltölt egy kicsit. Használd ki a pillanatot, hozd ki belőle a legtöbbet, mert ha elodázod, ki tudja, mikor botlasz bele ismét! Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogy mindig érdemes reménykedni, hisz előbb vagy utóbb, de pozitív irányt vesznek a dolgok!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hét első napján kellemetlen helyzetbe kerülsz, hiszen nyakig benne vagy valamiben, amibe abszolút nem akartál volna egyetlen percre sem belefolyni. Épp ezért igyekezz tisztázni a helyzetet, mielőtt még nagyobb kalamajkában találod magad, hisz abból már nehezebb lesz kimagyarázni magad! A helyzet nem reménytelen, s azért vállald csupán a felelősséget, amit te követtél el, és tegyél meg mindent, hogy kijavíthasd a hibát! Minden jó valamire, most megtanultad, hogy melyik utat ne válaszd legközelebb!