Napi horoszkóp augusztus 22.: a Mérlegeknek valaki kellemes meglepetést okoz, a Vízöntők jól jönnek ki egy reménytelennek tűnő helyzetből

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 22.

KOS (március 21.-április 20.)

Valakinek ígéretet tettél arra, hogy segítesz neki és ezt maradéktalanul be is szeretnéd tartani, ám valahogy mégis hiba csúszik a számításaidba. Tarts ki azonban amellett, hogy ott állsz az illető mögött, keress más alternatívákat, hogyan is tudnál segítő jobbot nyújtani anélkül, hogy mindketten szakadékba esnétek. Hidd el, van megoldás, csupán csak egy kicsit mélyebbre kell ásnod! Ne add fel csak azért, mert most zsákutcába futottál, az a fontos, hogy próbálkozol és nem fordítasz hátat annak, akinek megígérted, hogy ott állsz majd! Hajrá!

BIKA (április 21.-május 20.)

Szíved szerint hangosan nyilvánítanál véleményt egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el a megfelelő pillanat arra, hogy hangosan, mindenki előtt kimondd, amit gondolsz. Igyekezz tehát önuralmat gyakorolni mert most még nem biztos, hogy megértenének, ha mindent kipakolsz, sőt, meg is bánhatsz ezzel másokat. Ha visszafogod magad, megspórolod azt is, hogy később magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor úgy hallathatod a hangodat, amilyen hangosan csak a csövön kifér, egyelőre azonban próbálj meg uralkodni magadon!

IKREK (május 21.-június 21.)

Ugyan nem így tervezted a hét utolsó napját, mégis mivel a vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, ezért igen bosszús vagy. Mivel úgy tűnik, hogy valahol elszámítottad magad, épp ezért most tovább tart elérned a kitűtött célt, s ez meglehetősen frusztrál. Ha azonban kicsit gondolkodsz, a felesleges bosszankodás helyett rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél felmutatni, sokkal jobban jársz, ha most rááldozod minden idődet és energiádat a feladatra, s nem azt várod, hogy minden csak úgy az öledbe hulljon. Ez ugyanis elég ritkán szokott bejönni! Végy egy nagy levegőt és veselkedj neki a dolognak!

RÁK (június 22.-július 22.)

Mostanra rá kellett jönnöd, hogy túl nagy falatot igyekeztél lenyomni a torkodon, melyhez nagyon kevés a tapasztalatod, mégis a fejedbe vetted, hogy mindenáron teljesíted. Mivel azonban még nem késő visszafordulni, épp ezért most megteheted, hogy lezárod a dolgot és más, a te tudásodhoz mért, sokkal könnyebb célokat teljesítesz. Ne próbálj bizonyos kanyarokat levágni, hisz valamiért végig kell menned ezen az útvonalon ahhoz, hogy nagyobb volumenű dolgokat is a magadénak tudhass. Az a legfontosabb, hogy bízz saját magadban annyira, hogy el hidd, egyszer meg fogod tudni csinálni! Most ugyan még nem a te időd jött el, de ami késik, az nem múlik!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Abszolút maximalista vagy, az utolsó lélegzetvételig küzdesz azért, amit megálmodsz magadnak, ebből következően nem nagyon tudod megküzdeni a veszteség fogalmával. Mivel ez az, amit másoktól elvársz, épp ezért gyakran konfliktushelyzetbe kerülsz, hisz másoknak nem feltétlenül ugyanaz a különböző célkitűzésekhez történő hozzáállása, te azonban nagyon nehezen békélsz meg ezzel a ténnyel. Tanuld meg, hogy nem éri meg másokat magadra haragítanod csak azért, mert te másképp gondolkodsz. A világ ettől teljes, hogy te így, mások pedig úgy állnak hozzá bizonyos helyzetekhez. Hidd el, jobb a békesség, ennek érdekében azonban változtatnod kell az elvárásaidon és lejjebb helyezni a lécet másokkal szemben!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A biztonsági játék híve vagy, nem szereted a a kockázatos helyzeteket, nem is igen tudod, hogyan kell ilyesfajta játékokat játszani. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban el kell fogadnod, hogy bizony vannak olyan szituációk, amikor nincs más választásod, mint felelősségteljesen, két lábbal beleállni az egészbe, amennyiben az élet úgy kívánja. Tanuld meg ezeket a kockázatokat bevállalni, hisz enélkül nem fogsz tudni elsöprő győzelmet aratni! A cél szentesíti az eszközt!