Napi horoszkóp augusztus 2.: a Kosok átengedik az irányítást, a Mérlegek különleges napra számíthatnak

A hét első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 2.

KOS (március 21.-április 20.)

A hét első napja furcsa helyzetet teremt, hozzá vagy ugyanis szokva ahhoz, hogy a te kezedben van a gyeplő, ennek okán nem is igen engeded ki a kezedből az irányítást, ma azonban kénytelen vagy átadni másnak a stafétabotot, ami elég frusztráló számodra. Mivel más választásod nincsen, épp ezért nem érdemes ezen bosszankodnod, inkább próbáld meg lazábban kezelni a helyzetet. Hidd el, időnként nem árt, ha hátrébb lépsz és nem vállalod mindenért te a felelősséget. Próbáld ki, nem fogod megbánni!

BIKA (április 21.-május 20.)

Ferde szemmel nézed mások sikereit, miközben te litereket izzadsz egy kis részeredményért is, emiatt gyakran veszítesz abból a lendületből, amivel nekiindulsz az általad elvállalt feladatoknak. Mivel így kudarcot kudarcra halmozol, így érdemes elgondolkodnod azon, hogy amennyiben nem másokhoz hasonlítod a saját teljesítményedet lépten-nyomon, abban az esetben sokkal könnyebbé és zökkenőmentesebbé teheted a saját életedet. Hidd el, az, amit kívülről látsz, az könnyen lehet, hogy csupán látszat, ami tulajdonképp mások sikerei mögött lehet, az a kőkemény áldozathozatal és energiafelhasználás a részükről. Hidd el, nekik sem könnyebb az útjuk, így tehát nem érdemes a sorsukat és az eredményeiket irigyelned!

IKREK (május 21.-június 21.)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy el nem hanyagolható feladatot, ennek okán gyakorlatilag halmozod a bonyodalmakat az életedben. Mivel azonban hosszú távon semmiképp nem érdemes önmagadnak fejfájást okozni, épp ezért egy nagy levegővel fuss neki az előtted álló, megoldandó képletnek és mihamarabb megoldás centrikusan gondolkodva oldd meg annak érdekében, hogy könnyebb legyen a jövőben az életed. Hidd el, ha nem húzod tovább az időt, abban az esetben hamarabb túl leszel rajta, mint hinnéd!

RÁK (június 22.-július 22.)

Úgy érzed, egy számodra fontos személy titkol előled valamit, láthatóan nem szeretne beavatni, neked pedig roppant módon fúrja az oldaladat a kíváncsiság. Mielőtt azonban kutatásba és taktikázásba kezdenél, állj meg egy pillanatra és gondolj bele, hogy vajon mi lehet az oka az illető titkolózásának, könnyen lehet ugyanis, hogy amennyiben kiderülne az igazság, az nagyon fájdalmas lenne számodra. Épp ezért valószínűleg azért nem kíván beavatni, mert el szeretné hárítani a kalamajkát anélkül, hogy téged belerántana. Tegyél tehát egy lépést hátra és add meg a lehetőséget annak, hogy az illető megoldja anélkül, hogy beleavatkoznál. Ez lehet a legbölcsebb lépés részedről!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Akad egy személy a környezetedben, akinek valamilyen oknál fogva mindenáron bizonyítani szeretnél, azt gondolod ugyanis, hogy az illető elismerése nélkül nem fogsz tudni előrébb jutni és jelentős sikereket elérni. Ezen a ponton azonban te is beláthatod, hogy nem érdemes arra fecsérelned a hasznos idődet, hogy megállás nélkül valamiféle idolt követsz, illetve minden egyes lépésedet attól teszed függővé, hogy külső személyek vajon mit szólnak hozzá. Állj a saját lábadra, hozz önálló döntéseket, bátran fuss az álmaid után és higgy magadban. Ez a siker kulcsa!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hét első napján egyik feladat éri a másikat, te pedig azt sem tudod, mihez kezdj hirtelen annak érdekében, hogy idő előtt a fejedre ne omoljon a sok tennivaló. Mihamarabb szedd tehát össze a gondolataidat, állíts fel egy olyan logikai sorrendet, amelynek mentén végighaladva sikerrel abszolválhatod a feladatok nagy többségét. Ne akarj hirtelen a fejjel rohanni a falnak, hisz annak nagy bukás lehet a vége, gondolkodj higgadtan és semmiképp ne vállalj több feladatot a mai napra. Este aztán nyugodtan bonts ki egy üveg előre behűtött, finom bort és koccints a talpraesettségedre!