Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 16.: a Skorpiók megpróbálnak közös nevezőre jutni valakivel, a Halak a sikert hajtják Forrás: Unsplash by Caleb Fisher

Napi horoszkóp augusztus 16.: a Skorpiók megpróbálnak közös nevezőre jutni valakivel, a Halak a sikert hajtják

A hét első munkanapján is érdemes elolvasnod, hogy mit tartogatnak az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 16.

KOS (március 21.-április 20.)

Mindenáron ragaszkodsz olyan helyzetekhez, amelyekből ugyan kihoztad már a legtöbbet, mégis nehezen zárod le őket. Végre találtál valamit, ami motivál, amelyben jól érzed magad, érthető módon nem szeretnél változtatni. Be kell azonban látnod, hogy – bármennyire is hozott ez sikereket neked – semmi nem tart örökké, így ez a helyzet sem sem. Érdemes kicsit nyitnod tehát a világ felé, s új öröm- és sikerforrást keresni, amely legalább annyi pozitív impulzust tud majd adni, mint amennyit a jelenlegi helyzet adott. Talán így könnyebben fogod tudni lezárni a dolgot, hisz lesz már új motivációd!

BIKA (április 21.-május 20.)

Megnyugtat a tudat, hogy a szád íze szerint alakult a helyzet a hét első munkanapján, érzed, hogy a megfelelő útvonalon vagy, amely a sikerhez vezet. Noha mindig akadnak, akik megpróbálnak eltéríteni, akik azt gondolják, hogy igenis az ő általuk mutatott irány a helyes és követendő, te mégse hagyd eltéríteni magad, hisz pontosan tudod, hogy hol kell bevenned a kanyart a célod felé vezető ösvényen. Önálló, józan gondolkodással bíró emberként ne hagyd, hogy mások tereljenek egy olyan irányba, amely nem is biztos, hogy a te érdekedet szolgálja. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne arra, amerre a többiek küldenek!

IKREK (május 21.-június 21.)

Nem vagy túl magabiztos egy bizonyos helyzetben, több szálon futnak ugyanis az események, téged pedig kissé aggodalommal tölt el az, hogy nem igazán látod, pontosan melyik irányba is kellene elindulnod. Ahhoz azonban, hogy racionális döntést hozz, a saját érdekeidet szem előtt tartva mindenképp végig kell gondolnod, mi a legjobb döntés, amivel hosszútávon jól járhatsz. Azt, ami zavar, hagyd hátra, ahol nem érzed jól magad, onnan lépj tovább és azokat a tényezőket tartsd szem előtt, amelyek neked fontosak. Eljött a te időd! Ne félj változtatni!

RÁK (június 22.-július 22.)

Egy amolyan kissé feneketlennek tűnő helyzetből sikerülhet mégis úgy kimásznod, hogy abszolút pozítivan és sikeresen zárul a dolog. Korábban egy ponton teljesen reménytelennek tűnt az egész, nem is gondoltad, hogy vehetnek még váratlan fordulatot az események és végül minden jóra fordulhat, ám ez most mégis jól alakult. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálva a helyzetet, olyan döntéseket hozni, amelyekről biztossn lehet tudni, hogy milyen irányba terelik a mederben a folyó folyását. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a folyóba fulladni!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

A hét első napján olyasféle feladatban bizonyíthatod a rátermettségedet, amely nagy kiugrási lehetőséget jelenthet számodra. Mivel azonban nem vagy épp a legtapasztaltabb a dologban, épp ezért igyekezz alaposan végiggondolni, hogy melyik lépés után mi következik, hisz az, hogy csakúgy nekirohanj a falnak, az könnyen a bukást is okozhatja. Az első lépések ugyan elég nehezek, ám ha kicsit beletanulsz és megtapasztalsz bizonyos dolgokat, nem lesz már annyi bonyodalom és két ismeretlenes egyenlet, amit ne tudnál játszi könnyedséggel megoldani. Most legyél bátor, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor jön újabb alkalom!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

A hét első napján kellemetlen helyzetbe kerülsz, valaki ugyanis akaratán kívül magával ránt a katyvaszba, melynek okán olyasféle felelősség terhel, amely rendkívül bosszantó számodra, hisz egyáltalán nem kértél belőle, az illető csak úgy rád zúdította, kérdezés nélkül. Mielőtt azonban lekapnád a tíz körmérő, próbáld mégis szem előtt tartani azt, hogy nem akart neked ártani, üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!