Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 15.: az Oroszlánok számára világossá válik minden, a Skorpiók kiállnak magukért Forrás: Unsplash by Drew Dau

Napi horoszkóp augusztus 15.: az Oroszlánok számára világossá válik minden, a Skorpiók kiállnak magukért

A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21.-április 20.)

A hosszú, áldozatos munka végre meghozza a gyümölcsét számodra a hét utolsó napján, amely egy hatalmas visszaigazolás neked, hisz bizonyosságot nyertél atekintetben, hogy megérte foglalkozni a dologgal, hogy megérte minden mást háttérbe szorítva csak egyetlen erre a bizonyos ügyre koncentrálnod, hisz a mag, amit elvetettél, gyönyörű virágot termett. Nem kell szerénykedned, bátran húzd ki magad és büszkén fogadd az elismerő tekinteteket és gratulációkat, hisz ha valaki megérdemli, az bizony te vagy! Koccints a sikerre a barátaiddal, hisz ez most csak rólad szól! Az előtted álló héten aztán ráérsz újra a mókuskereket taposni, ám ma még üldögélhetsz nyugodtan a felhők felett!

BIKA (április 21.-május 20.)

Az alkalmas pillanatot várod hosszú ideje, hogy valami olyasmibe kezdj, ami izgatja ugyan a fantáziádat, mivel azonban nem érzed magad elég tapasztaltnak ahhoz, hogy magabiztosan, gond nélkül teljesíthess, ezért vársz a jelekre, amelyek azt sugallják, indulhatsz. A folyamatos várakozás közben bizonyosan van időd végiggondolni azt is, hogy amennyiben egy helyben toporogsz, előbb-utóbb a lehetőséged el fog úszni az árral, te pedig szomorúan nézheted, ahogy viszi a víz. Ne arra figyelj tehát, hogy milyenek a körülmények, ez van most adva, ebből kell a legjobbat kihoznod! Igyekezz összeszedni minden bátorságod és ne félj elindulni az úton! Meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

IKREK (május 21.-június 21.)

Valaki a közvetlen környezetedben olyannyira áldozatkész, hogy hajlandó bármit elvállalni csak azért, hogy neked kedvezzen és téged boldoggá tegyen. Számodra rendkívül meglepő az illető hozzáállása, hirtelen nem is igazán tudod eldönteni, hogy vajon van-e érdek az igyekezete mögött, avagy valóban ennyire önzetlen. Mielőtt tehát elfogadod a segítségét, igyekezz mindenképp aprólékosan feltérképezni a vélt vagy valós mögöttes szándékokat, hisz az, hogy gondolkodás nélkül közel engedd magadhoz, még hatalmas csalódást is okozhat!

RÁK (június 22.-július 22.)

Számodra kiemelten fontos ügyre igyekszel koncentrálni, a barátaidtól azonban folyamatosan jönnek azok az impulzusok, amelyek befolyásolni próbálnak, illetve elterelik a figyelmed arról, amin épp az utolsó simításokat végeznéd. Mivel azonban valóban szívügyed a szóban forgó projekt, amelyben már eddig is rengeteg energiát fektettél épp ezért légy erős és határozott, ne engedd, hogy hogy bármi vagy bárki kizökkenthessen abból a koncentrációból, amivel dolgozol. Meglátod, a végén majd nyugtával dicséred a napot, hogy megérte annyit fáradoznod a célodért. Ha pontot tettél ennek a végére, majd akkor ráérsz átadni magad a pihenésnek, akkor viszony érdemes teljes lényeddel arra koncentrálnod!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Eddig ugyan a sötétben tapogatóztál egy bizonyos üggyel kapcsolatban, most azonban hirtelen teljesen világossá válik az egész, megtalálod a részletekben az okot és az okozatot, ami rendkívül nagy boldogsággal tölt el. Végre nem kell ezen görcsölnöd, hisz most, hogy tisztán látsz mindent, ez fog hozzásegíteni ahhoz, hogy lezárhasd az egészet és átadd magad a szabadságnak. Épp ezért ne is késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál inkább bele fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Csakis az lebegjen a szemed előtt, hogy mihamarabb felszabadulj!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Váratlan fordulat fog nagy lendületet adni a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egy helyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami megtolja a sárban ragadt szekeret! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holt ponton, amely a jövőre nézve is példaértékű.