Napi horoszkóp április 19.: a Szüzeknek érdemes összeszedettebben gondolkodniuk, a Skorpiók motivációt keresnek

Borítókép: Napi horoszkóp április 19.: a Szüzeknek érdemes összeszedettebben gondolkodniuk, a Skorpiók motivációt keresnek Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A hét első munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 19.

KOS (március 21-április 20)

A hét első munkanapján valaki választás elé állít, te pedig nem tartod korrektnek a tényt, hogy sarokba szorítson bárki is. Nem is kell eltűrnöd azt, hogy abszolút inkorrekt módon kezeljenek, igyekezz tehát hangot adni a felháborodásodnak. Az igazságérzeted remegett meg, joggal állsz ki magadért, ám arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy az általad használt stílus ne legyen olyan, amiért később neked kell elnézést kérned. Diplomatikusan igyekezz kifejezni magad, hidd el, az üzeneted így is el fog jutni az érintettekhez!

BIKA (április 21-május 20)

Általában nem vagy az a konfliktuskereső személy, a hét első munkanapján azonban akarva-akaratlanul is belecseppensz egy vitába, valaki ugyanis mindenáron provokálni akar a kétértelmű megjegyzéseivel. Neked igen-igen nehezedre esik az, hogy megvédd magad, hisz tudod, hogy ehhez vitába kell szállnod, azt azonban mégsem hagyhatod, hogy valaki, akinek semmit sem ártottál, ilyenformán taposson el, mint egy használaton kívüli műanyag palackot. Nyugtasson a tudat, hogy nem minden szituáció szól arról, hogy mindenféle kellemetlen körülmények között, a kesztyűt felvéve kelljen ringbe szállnod, ám ez most arról szól, hogy megvédd magad. Ne engedd magad megsemmisíteni!

IKREK (május 21-június 21)

Azt gondoltad, túl vagy már egy roppant fájó helyzeten, valaki azonban a semmiből bukkan elő és szakítja fel a félig gyógyult hegeket. Elég rosszul érint a dolog, hisz nem hitted, hogy ilyen fájdalmas lesz a múlt, ma azonban mégis kiderül, hogy sokkal gyengébb vagy, mint azt előtte gondoltad. Ne szégyelld, ha valami fáj, nem kell a sebeidet takargatnod, ez is te vagy, neked is rosszul esnek azok a bántások, amelyek az értékrendeden kívül esnek és bizony nem kell csendben tűrnöd az ostorozást sem. Ha valami fáj, beszélj róla, nem kell eltemetned magadban, hisz könnyen lehet, hogyha nem sikerül lezárnod magadban, abban a esetben a jövőben fog visszaköszönni. Ugye ezt te se akarod?

RÁK (június 22-július 22)

Vigaszt nyújtsz valakinek, aki közel áll hozzád és most egyfajta érzelmi válságba jutott, az illető azonban teljesen félreérti a helyzetet és többet lát a kettőtök kapcsolatába, mint amennyi benne van. Emiatt rendívül kellemetlenül érzed magad, hisz te nem táplálod irányába azokat az érzéseket, amelyeket ő igyekszik folyamatosan közvetíteni feléd. Mielőtt azonban elkezdene hamis illúziókból légvárat építetni, igyekezz mihamarabb leülni és megbeszélni vele, hogy valamit nagyon félreértett. Ne vidd az erdőbe, hisz minél inkább beljebb mentek, annál nehezebb lesz kivezetni és elengedni a kezét!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akaratodon kívül kerülsz időpontok fogságába a hét első munkanapján, úgy tűnik ugyanis, hogy elkalkuláltad magad, ami a feladatok bevállalását illeti. Mostanra meg is bántad, hogy ekkora hátizsákot vettél a válladra, vissza azonban már nem fordulhatsz, hisz azzal csalódást okoznál másoknak. Igyekezz a jövőben okosabban taktikázni és ha tudod, hogy eleve sok a feladatod, nem kell minden szembejövőét elvállalnod! Hidd el, rengeteg feszültséget és felesleges konfliktust spórolhatsz meg, ha megtanulsz nemet mondani!

A horoszkóp folytatását ide kattintva találod!

Galériánkból megtudhatod, mely csillagjegy szülötteivel legnehezebb a szakítás!