Napi horoszkóp április 20.: a Szüzek tele vannak megvalósításra váró ötletekkel, a Vízöntők kissé sarokba szorított helyzetbe kerülnek

Borítókép: Napi horoszkóp április 20.: a Szüzek tele vannak megvalósításra váró ötletekkel, a Vízöntők kissé sarokba szorított helyzetbe kerülnek Forrás: Pexels by Andrea Piacquadio
A csillagok a mai napra is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 20.

KOS (március 21-április 20)

Roppant boldoggá tesz az, hogy ma egy rég nem látott ismerőssel futsz össze, akivel belemerülhetsz kicsit a múlt szépségeibe. Egészen magukkal ragadóak azok az emlékek, amelyeket együtt fel tudtok idézni, annak ellenére is, hogy nem mindegyik egytől egyig pozitív, ma azonban már máshogy tekintesz rájuk. Időnként szüksége van az embernek ilyesfajta találkozásokra, hisz ugyan nem lehet a múltból táplálkozni, mégis jótékony hatással van a lelkedre a régi emlékek felidézése. Mindig nagyon meghatározóak ezek a napok, amik arra emlékeztetnek, hogy honnan jöttél es megmutatják, hová tartasz! Csak arra vigyázz, hogy mindig előre, sose visszafelé nézz!

BIKA (április 21-május 20)

A mondás úgy tartja, hogy a Sors útjai kifürkészhetetlenek, ez pedig különösen igaz lehet a mai napodra, hisz olyasfajta meglepetések érhetnek, amelyekre nemhogy nem számítottál, de amolyan derült égből villámcsapásként érkeznek. Borzasztóan nagy izgalommal tölt el az, hogy végre lendületet kap az életed és pozitív irányba mozdulhat el minden, amiről már-már kezdtél lemondani. Mielőtt azonban világgá kürtölnéd a boldogságodat, igyekezz önuralmat gyakorolni és szerényen haladni az úton. Mindenféle feltűnés nélkül tedd tehát a dolgod és összpontosíts azokra a feladatokra, amelyek a siker elengedhetetlen hozzávalói! Majd a célvonalban ünnepelsz!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan unod már a szeszélyes áprilisi időjárást, alig várod, hogy végre tartósan meleg legyen, amikor a szabadban tudsz aktív életet élni. Mivel azonban úgy tűnik, egyelőre marad ez a fajta kiszámíthatatlanság -ami az általános közérzetedre is rányomja a bélyegét-, épp ezért türelemmel ki kell várnod, hogy nyár legyen. Abszolút frusztráltnak érzed magad, apró dolgok miatt is hajlamos elszállni a türelmed, így hirtelen felindulásból reagálsz bizonyos helyzetekben. Ez azonban -te is beláthatod- semmi jót nem fog szülni, épp ezért itt az ideje elfogadnod a természet szeszélyeit és azt, ha április közepén nincsen még nyári időjárás. Lehet talán, hogy nem is ez zavar, sokkal inkább egy ürügy lehet, hogy ráfogd a feszültséged forrását?

RÁK (június 22-július 22)

Számodra roppant furcsa, már-már gyanút keltő módon közeledik valaki feléd, mindenáron partnerként tekint ugyanis rád egy bizonyos helyzetben. Az ajánlat, amit tesz, igen-igen csábító, észre kell azonban venned, amennyiben kígyót melengetsz a kebleden. Ez a mézes-mázos viselek viselkedés az, ami megzavar, így felfoghatod ezt egy jelnek is, hogy jobb, ha óvatos vagy! Sajnos a világban ugyanis nem mindenki olyan valójában, mint amilyennek mutatja magát, épp ezért neked kell elég dörzsöltnek lenned ahhoz, hogy a dolgok mögé láss! Ne hagyd magad semmibe bele rántani, járj mindig mások előtt egy lépéssel!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan nem vagy az a féltékeny típus, ma azonban a mások által elért siker kelt benned negatív érzelmeket, fogalmad sincs ugyanis, hogy neked miért tart kétszer annyi ideig célba érned, míg a társaidnak szemmel láthatóan játszi könnyedséggel megy a dolog. Emiatt egy pillanatra el is szégyelled magad, hisz ezek az érzések számodra ismeretlenek. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, még az is lehet, hogy nem alaptalanul alakult ki benned ez az ambivalencia. Könnyen lehet ugyanis, vagy ezek a sikerek nem épp a tisztességes játszma eredményei, egyenlőre azon nem derült még ki, hol is van a kutya elásva. Ne kezdj detektív munkába, majd a Karma elvégzi a küldetését, így tehát lehetetlen az, hogy felszínre ne kerüljön az igazság. Te csak légy türelmes!

Nem találtad a csillagjegyednek szóló mai üzenetet? Kattints ide a folytatásért!