Borítókép: Már az esküvői ruhája is megvan, több is - csak egy a bökkenő Forrás: Unsplash.com/Charisse Kenion

Már az esküvői ruhája is megvan, több is - csak egy a bökkenő

Nehogy váratlanul érje a lánykérés, a biztonság kedvéért hat menyasszonyi ruhát is összevásárolt egy szingli lány. Az aprócska gond csak az, hogy egyelőre még nem hogy eljegyzés, de potenciális vőlegény-jelölt sincs a láthatáron.

„Megérkezett! Emberek, büszkén mutatom meg nektek a csodaszép menyasszonyi ruhámat, amit a netről rendeltem. Most aztán készen állok” – lelkendezett büszkén egy fiatal nő az egyik közösségi oldalon. „Csak egy aprócska kis bibi van a dologban, még senki nem kérte meg a kezemet” – fűzte hozzá.„Ez a ruha viszont olyan, mintha csak rám öntötték volna, tökéletesen simul rá az alakomra és a hossza is nagyon el van találva” – teszi hozzá a boltnak írt visszajelzésében.

Már csak egy férfit, vagy egy nőt vadászok, aki feleségül venne. Bármire nyitott vagyok! - teszi hozzá.

S hogy mennyire komolyan gondolja, a biztonság kedvéért még öt másik, azaz összesen 6 menyasszonyi ruhát is betárazott a nagy napra; abban a reményben, hogy majd csak akad valaki, akivel sort keríthet rá.

„Szomorú, hogy egyes nők manapság vőlegényt cserkésznek, csak hogy esküvőzhessenek. Ennek nem éppen fordítva kéne lennie?” – teszi fel a poszt alatt a kérdést egy kommentelő. „Ember legyen a talpán, aki ezt bevállalja” – csatlakozott hozzá egy másik.

Akadtak viszont olyanok is, akik a szingli nő védelmére kelve úgy fogalmaztak, semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki ennyire magabiztos és pozitívan áll a házassághoz. Még akkor is, ha jelen pillanatban nincs mellette senki, akivel ezt megléphetné.

Más is komolyan készül a nagy napra. Nézegess olyan esküvői ruhákat galériánkban, amiket maguk a menyasszonyok készítettek!