A májusi újhold erre a 4 csillagjegyre lesz a leginkább hatással

Borítókép: A májusi újhold erre a 4 csillagjegyre lesz a leginkább hatással Forrás: Getty Images (simonbradfield)
A 2023. májusi újhold egy nagyon viharos fogyatkozásszezonból érkezik, a Merkúr retrográdja útján. Ez az újhold a Bikában megnyugtatja összekuszálódott idegeinket a zavaró külső hatások közepette. 4 csillagjegyre különösen nagy hatással lesz.

A Merkúr retrográd 2023. áprilisában véget ért, valószínűleg Te is érezted ennek a hatását. Ha nem lett volna elég erős az az energia, jött a májusi telihold, ami egybeesett a holdfogyatkozással.

A változás soha nem könnyű, néha nem is akarjuk, de mivel gyakran nincs választásunk, különösen fogyatkozások idején, kénytelenek vagyunk sodródni és felkészülni. Ez az újhold megadja nekünk azt a gondoskodást és türelmet, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy belépjünk az új szakaszba - közvetlenül a Bika 2023-as szezonjának végén.

Május 19-én, péntek hajnali 4:41-kor újhold köszönt ránk.

A holdciklus tele van hullámvölgyekkel, de a folyamat minden része fontos; a fentek és a lentek is. Ha te is az újhold által érintett állatövi jegyekbe tartozol, akkor tudod, hogy a kezdetek ugyanolyan félelmetesek lehetnek, mint amilyen keserédesek a befejezések.

Ha úgy érzed, hogy hosszú út áll előtted, emlékezz, hogy csak addig tűnik lehetetlennek elérni a célt, amíg az első lépést meg nem teszed!

A holdciklus csúcspontjai az újhold és a telihold. Míg az utóbbi intenzív és drámai, az előbbi visszafogotabb esemény, de ez nem teszi kevésbé erőteljessé. Valójában az újhold az, ami elindítja az egész folyamatot, mivel egy új fejezet kezdetét jelenti. Azok gondolatok és helyzetek, amelyek újhold idején bukkannak fel, gyakran hihetetlenül jelentőségteljesek, és felfedik a kínálkozó lehetőségeket. Ha újhold idején elhatározod, hogy belekezdesz egy projektbe, vagy elkötelezed magad egy új kapcsolat mellett, annak sokkal több esélye lesz a sikerre!

De lássuk, mely csillagjegyekre lesz a legnagyobb hatással a májusi újhold