Lecikizték a terheshasát, így vágott vissza

Borítókép: Lecikizték a terheshasát, így vágott vissza Forrás: Getty Images
Ha nincs óriási pocakod, akkor nem is lehetsz várandós? Ezen háborodott fel egy kismama, aki őszintén kifakadt az őt ért beszólásokon; ugyanakkor nem hagyta annyiban a dolgot.

"Olyan a hasad, mintha csak túl sok pizzát ettél volna vacsorára" – kapta meg egy fiatal kismama az interneten, miután nagy büszkén posztolt egy szelfit az egyik közösségi felületen. A fiatal nő először teljesen összetört a kevésbé jóindulatú kommenteket olvasva.

„Megmondom őszintén, álmomban nem sejtettem, hogy egyesek ilyeneket lesznek képesek beszólni a pocakomra. De tudjátok mit? Nekik üzenném; a testem, a hasam – bárki bármit is mond- igenis csodálatos! Hisz egy pici emberke növekszik benne, egy kis élet, ami nagy küzdelmek árán fogant meg, lombik segítségével” – vágott vissza egy rövidke videóban Laura az őt kritizálóknak.

A beszólások is alább hagytak, miután a kismama azt is tisztázta, hogy csupán 14 hetes várandósan posztolta ki a felvételt. „Még nagyon az elején jársz, bőven lesz időd arra, hogy óriási pocakot növessz” – írta az egyik kommentelő. „Nekem a 20. hétig egyáltalán nem is látszódott semmi extra, csupán olyan voltam, mint aki fel van puffadva” – fűzte hozzá egy másikuk.

Egy kommentelő pedig azt írta, ő is ugyanezt kapta a fejéhez, csak épp 6 hónapos terhesen. „Folyton azzal jöttek, hogy mennyire kicsi a hasam ahhoz képest, hogy mekkorának kellene lennie; szerintük legalábbis.

De könyörgöm, miért kell ebből is egy vetélkedőt rendezni? Mintha az is számítana, hogy kinek mekkora hasa van várandósan?
háborodott fel egy sorstárs.

Laura és a párja egyébként nyárra várja a babát, a kismama nemrégiben pedig egy gender reveal videóban azt is elárulta, hogy a kislányt hord a szíve alatt.

Galériánkban pedig több olyan mondatot is összegyűjtöttünk, amiket jobb, ha soha nem mondasz egy várandós nőnek!