9 magzatát vesztette el a hollywoodi díva - Sharon Stone sok év után először vallott tragédiájáról

Borítókép: 9 magzatát vesztette el a hollywoodi díva - Sharon Stone sok év után először vallott tragédiájáról Forrás: Getty Images
Soha nem beszélt róla, csak mélyen a lelkében gyászolt. 2021-ben megjelent könyvében írta ki magából a fájdalmat, amit annyi éven át hordozott: nagyon szeretett volna, mégsem lehetett saját gyermeke, pedig kilencszer is teherbe esett, ám minden alkalommal elvesztette a magzatát.

A 63 éves színésznő számtalan tragédiát élt túl: fiatalon egy balesetben veszítette el majdnem az életét, sok évvel később egy infarktus miatt kellett szinte mindent – a járást, a beszédet – újrakezdenie.

A 2021-ben megjelent, a „The Beauty of Living Twice” című önéletrajzi könyvében őszintén vallott a fájdalomról, elkeseredettségről, amelyet sorozatos vetélései miatt élt át. Ám csak most árulta el azt is, milyen hatalmas volt a veszteség, amit fel kellett dolgoznia: kilenc magzatot veszített el élete során. Később ezért is döntött az örökbefogadás mellett.

Őszinte kitárulkozását vigasznak szánta, melyet az amerikai People Magazin Instagram oldalán megosztott hír alatt kommentben tett közzé. Az apropó pedig nem volt más, mint egy hír, miszerint a híres táncosnő, Petra Murgatroyd elvetélt és immár második alkalommal kell átélnie ezt a borzasztó fájdalmat.

„Nekünk nőknek nincs lehetőségünk, hogy a veszteség miatt érzett fájdalmunkról nyíltan beszélgessünk. Nincs olyan fórum, ahol őszintén kitárulkozhatnánk. Én kilenc gyermeket veszítettem el. - írta Stone – És ez egyáltalán nem kis dolog, sem testileg, sem lelkileg. Mégis egyedül kell cipelnünk a terhét és mélyen legbelül azt érezzük, csődöt mondtunk, mint nő. Együttérzés és gyógyulás helyett, amelyre ilyen élethelyzetben minden nőnek szüksége lenne, csak a szégyent és az ürességet érezzük és nincs, aki ezen segítene. Úgy gondolom, itt az ideje, hogy ezen változtassunk."

Nézd meg, mely hírességek beszéltek nyíltan vetélésükről, ezzel is vigaszt akarva nyújtani nőtársaiknak.