JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Június havi horoszkóp: Mi vár rád a nyár első hónapjában?

Borítókép: Június havi horoszkóp: Mi vár rád a nyár első hónapjában? Forrás: Getty Images (AndreyPopov)
Mi vár ránk a csillagjegyünk alapján a nyár első hónapjában? Hatalmas kíváncsisággal és reménnyel tekintünk a jövő felé 2023 júniusában?Utánajártunk!

Az asztrológia egy ősi módszer, amely bolygókat, csillagjegyeket, valamint házakat használ az emberi viselkedéssel és eseményekkel kapcsolatos útmutatások közlésére. A Napot és a Holdat is bolygóknak tekintik az asztrológiában a Szaturnusz, a Jupiter, a Vénusz, a Mars és a Merkúr mellett, valamint a Rahu és a Ketu csomópontokat árnyékbolygóknak tekintik. A csillagjegyed a napjegyed. Két másik jel alkotja az identitásodat – ezek az úgynevezett emelkedő jegyed és a holdjegyed.

A Napjegy az identitásod – a külső éned. Ez az az életerő, amely téged és a külső közléseidet hajtja. A holdjegy a szíved és a lelked, az érzelmeid, a belső éned. Az emelkedő jel a társadalmi személyiséged. A holdjegyhez pontos születési időre, dátumra és helyre van szükség, amely mindenki számára egyedi.

A Nap egy hónapig egy adott jegyben marad, ezért nincs szükség nagyon részletes specifikációra, és a csillagjegy/napjegy horoszkóp általános útmutatás azok számára, akik egy adott hónapban születtek, amikor a nap az állatöv egy bizonyos helyén van.

A havi előrejelzések itt a napjegyekre és a többi bolygó állására vonatkoznak a Naphoz képest. A Nap, mint univerzumunk középpontja, több módon is befolyásolja életünket. Nemcsak csillagászati szempontból létfontosságú, hanem a védikus asztrológia szerint is nagy jelentőséggel bír. A Nap mozgása egyik asztrológiai jegyből a másikba sokat elárulhat a jövődről.

Olvasd el a lenti galériánkat, hogy megtudd, rád mi vár 2023 júniusában.Íme az összes csillagjegy 2023. júniusi horoszkópja: