JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Tudd meg, mit hoz a júliusi hónap a csillagjegyed számára!

Borítókép: Tudd meg, mit hoz a júliusi hónap a csillagjegyed számára! Forrás: Getty Images (Crisfotolux)
A horoszkópok általában asztrológiai jellegű előrejelzéseket tartalmaznak, amelyek azt állítják, hogy az égi testek helyzetének és mozgásának hatása befolyásolja az emberek személyiségét és sorsát. Íme a júlus havi horoszkópod.

Júliusban a Nap jegye a Rák. A Rákra az alábbiak igazak általánosságban:

A Rák emberek általában nagyon érzékenyek és intuitívak. Erős érzelmi reakciók jellemzik őket, és rendkívül érzékenyek a mások hangulatára és szükségleteire. Hűségesek és elkötelezettek a családjuk iránt, mindig a biztonságra törekednek. Kreatív hajlamokkal és képzelettel bírnak. Természetüknél fogva gondoskodóak, szeretnek segíteni másoknak. A változékony hangulatunk megnehezítheti környezetük életét.

Fontos megjegyezni, hogy minden ember egyedi, és nem minden Rák ember bírtokolja ugyanazokat a tulajdonságokat.

Idén nem egy, két vagy három bolygó van a Rákban, hanem négy (a tízből). Ez megnehezíti számunkra, hogy nyíltan kezeljük a rázós kérdéseket. Hajlamosak lehetünk halogatni, nem nyílt sisakkal szembenézni a problémákkal.

Ugye néztél már rákokat a tengerparton? Nem előre haladnak! Ez mindent elárulhat az előttünk álló júliusról. De haladjunk csillagjegyről-csillagjegyre.

Lássuk, mit tartogat számunkra a nyár közepe?! Mit üzennek júliusra a csillagok?

Forrás: Unsplash (Mindaugas Vitkus)
Az égitestek állása valóban befolyásolja az emberek életét vagy személyiségét?

Kos (március 21. – április 20.)

A buli iránti vágy július egész első hetében meghatározó lesz a számodra. A kreativitásod fokozódik a hónap második felében. Ne hagyd, hogy mások lehúzzanak a negativitásukkal, és letörjék az ambícióidat. Légy bátor és ötletes!

Bika (április 21. – május 20.)

Lehet, hogy erős vágyat érzel arra, hogy valami impulzív dolgot csinálj, de ne szegje kedved, ha az emberek nem reagálnak rá azonnal, adj nekik egy kis időt. Nem kell úgy érezned, hogy az egész világ sorsa a válladat nyomja, néha nézz ki a mókuskerékből, hogy rájöjj, miért is csinálod.

Ikrek (május 21.-június 20.)

Most, hogy itt a nyár, késztetést érzel a felfedezés és a kaland iránt, olyannyira, hogy mások nehezen tudnak lépést tartani veled. Hallgass az intuicíoidra és próbálj meg a legfontosabb dolgokra koncentrálni, mert a hónap második felében váratlan dolgok érhetnek. Ha pénzzel álmodsz, érdemes alaposabban megvizsgálnod az álmod jelentését.

Rák (június 21.-július 22.)

Barátaiddal nagy ünneplésre készültök ebben a hónapban, 16-án és 17-én csillogsz és ragyogsz. Érdemes az időbeosztásodat rugalmasan kezelni, mert meglepetéseket tartogat a hónap második fele. Ne félj belevágni, mert lehet, hogy életed kalandja vár rád.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Itt az idő a továbblépéshez a karrieredben. Ehhez azonban fel kell vértezned magad. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit csinálj! Bízz az álmaidban, és próbáld felfedezni a mélyebb összefüggéseket. Élvezd ki a júliust, ne hagyd, hogy elsuhanjon melletted és néha szakíts időt a pihenésre is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mostanában egy kicsit szigorú voltál magaddal szemben. Ne gondolj többé azokra a dolgokra, amiket nem tettél meg, inkább gondolj a jövőben elérhető pozitívumokra. Fontos, hogy figyelembe vedd a részleteket, de ne vessz el bennük. Érdemes a nagyobb képre koncentrálni néha, hogy észrevedd a tágabb összefüggéseket.

Forrás: Getty Images (Crisfotolux)
Fontos, hogy a horoszkópokat és az asztrológiát szórakozásként vagy személyes reflexiónak tekintsük, és ne alapozzuk rájuk az életünk döntéseit vagy fontos események előrejelzését.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ha mindannyian olyan befogadóak lennénk, mint te, a világ minden bizonnyal jobb hely lenne. Emlékezz arra, hogy ezt az együttérzést, és törődést, te is megérdemled. Nem próbálj meg mindig helyes döntést hozni, próbálj kicsit sodródni az árral.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Nézzünk szembe a tényekkel, Skorpió. Néha kicsit erősen fogalmazol. Nem baj, ha a legjobb tudásod szerint csinálod a dolgokat, csak győződj meg róla, hogy közben nem bántasz meg másokat. Tudjuk, hogy erős vagy - nem kell folyamatosan bizonyítanod.

Nyilas (november 23. – december)

Az ötlet, hogy több pénzt keressen a munkában, 1-jén jöhet hozzád. Ne beszélj tovább, miután 17-én megnyerted a vitát. 28-án és 29-én a figyelem középpontjában leszel.

Kicsit be tudsz néha vadulni. A személyes szabadság és az állandó aktivitás fontos számodra, és néha ez azt jelentheti, hogy egy pillanat alatt nekivágsz egy új kalandnak. A nyár tökéletes alkalom arra, hogy kiszakadj a napi rutinból, de ügyelj arra, hogy ne légy felelőtlen, amikor ezt teszed.

Bak (december 22. – január 19.)

Ez a havi emlékeztetőd arra, hogy a folyamatos munka játékosság és pihenés nélkül nem fenntartható életmód - különösen nyáron! Keveseknek van olyan fegyelme és ambíciója, mint neked, de néha elfelejted, hogy szünetet tarthatsz, vagy segítséget kérhetsz, amikor szükséged van rá. Törekedj arra, hogy ebben a hónapban kicsit lazíts is!

Vízöntő (január 20. – február 19.)

Úgy tűnik, van benned valami, Vízöntő, ami arra ösztönöz, hogy kitűnj a tömegből, és kialakítsd a saját utadat. Fogadd el különcségeidet ebben a hónapban, és bátoríts másokat is erre, szem előtt tartva, hogy amit te függetlenségnek látsz, azt mások különcségként értelmezhetik.

Halak (február 20. – március 20.)

Nyitott elmével közelítesz mindenhez, amit teszel. Képes vagy alkalmazkodni mindenféle helyzethez, így az idei nyár lehetőségei korlátlanok. Kerüld el, hogy vágyálomnak tűnj, és bízz a megérzéseidben, hogy konkrét döntéseket hozol - még akkor is, ha azok kissé ijesztőek!

Az asztrológiának hosszú története és kulturális jelentősége van, és sok ember érdeklődik iránta. Az ilyen fajta előrejelzések általában általánosító jellegűek és szubjektívek, és nincsenek tudományos bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy az égitestek állása valóban befolyásolja az emberek életét vagy személyiségét. Sok ember azonban élvezi a horoszkópok olvasását és az asztrológiai jellemzőkkel való azonosulást. Az emberek gyakran találnak némi hasonlóságot az általuk olvasott horoszkópok és saját tapasztalataik között, ami az emberi elvárásoknak és értelmezésnek köszönhető.

Fontos, hogy a horoszkópokat és az asztrológiát szórakozásként vagy személyes reflexiónak tekintsük, és ne alapozzuk rájuk az életünk döntéseit vagy fontos események előrejelzését. Ahhoz, hogy megértsük és befolyásoljuk az életünket, az objektív és megbízható információkra és módszerekre támaszkodás ajánlott.

Forrás 1., forrás 2.