JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Jane Fonda nyíltan beszélt arról, hogy szexuális abúzus érte, a bántalmazót is megnevezte

Borítókép: Jane Fonda nyíltan beszélt arról, hogy szexuális abúzus érte, a bántalmazót is megnevezte Forrás: Getty Images (Bravo)
Szexuális abúzus áldozata lett Jane Fonda, és erről nyíltan, bátran mesélt Andy Cohlen talkshow-jában. A szereposztó dívány jelensége mindenhol létezik: "Azt mondta, hogy a karakternek orgazmusa van a filmben, és látnia kell, hogy milyen az orgazmusom" - mesélte a kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő.

"Azt mondta, hogy a karakternek orgazmusa van a filmben, és látnia kell, hogy milyen az orgazmusom" - mesélte Jane Fonda. A színésznő nem szemérmeskedett, amikor Andy Cohen a talkshow-jában megkérte, hogy fedje fel "az egyetlen embert Hollywoodban", aki sikertelenül próbálta „felszedni” – amire azt válaszolta: "A francia rendező, René Clément".

Nos, le akart feküdni velem, mert azt mondta, hogy a karakternek orgazmusa van a filmben, és látnia kell, hogy milyen az orgazmusom, de ezt franciául mondta, én pedig úgy tettem, mintha nem érteném.

Nem ez volt az első szexuális zaklatás az életében. Egy korábbi cikkünkben írtunk már róla, hogy milyen őszintén vállalta történeteit:

"Engem megerőszakoltak, gyerekként molesztáltak és rúgtak már ki azért, mert nem voltam hajlandó lefeküdni a főnökömmel. Minden alkalommal azt gondoltam, hogy az én hibám, hogy nem azt tettem vagy mondtam, amit kellett volna.

"Vannak még sztorik a tarsolyomban, de ezekre nincs most időnk" – tette hozzá az elismert színésznő miközben az új filmjéről, a Könyvklub: A következő fejezet-ről is kérdezték.

Fonda a műsorban azt is felfedte, hogy egykor látta meztelenül Michael Jacksont. Cohen rá is kérdezett a Jackoval kapcsolatos történetre, ami visszarepítette Fondát egy 1981-es produkcióhoz.

Nos, eljött hozzám és meglátogatott, amikor az Aranytavat forgattuk, és volt egy kis házikóm közvetlenül a tónál, gyönyörű holdfényes éjszaka volt.

A történetbe Cohen közbeszólt: "És azt mondtad: Mártózzunk meg meztelenül a tóban.”

- Nem - felelte Fonda. "De ő megtette. Azt hiszem, azért, mert tudta, hogy fiatalon fog meghalni, és hogy arról fogok beszélni, hogy láttam meztelenül. Sovány volt." Azt is elárulta, hogy szerinte az Aranytóban nyújtott alakításáért járt volna az Oscar-díj.

Míg a 85 éves színész egyértelműen viccelődött a popikon motivációival, ő és Jackson közeli barátok voltak. A zenei legenda 22 és 23 év között volt látogatásuk idején, és egy évre volt a "Thriller" kiadásától, amely minden idők legkelendőbb albuma lett.

forrás

Jane Fonda mindig is nyíltan beszélt a szexről. Miket? És hogyan? A lenti galériában tőle idézünk.