Napi horoszkóp október 11.: a Mérlegek végre hallathatják a hangjukat, a Nyilasok bizonytalan helyzetben igyekeznek boldogulni

A hét első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 11.

KOS (március 21.-április 20.)

Végre minden sínen van körülötted, úgy érzed, nem volt hiábavaló az a sok munka, amit befektettél, most végre hátradőlhetsz és megnyugodhatsz. Lesznek ugyan, aki, befolyásolni próbálnak majd, akik biztosan jobban akarják tudni, valóban ez-e az az ösvény, amin menned kell, de ne hagyd magad mások által vezetni. Te önálló, józan gondolkodással bíró emberként pontosan tudod, hogy mi a jó neked. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne arra, amerre a többiek küldenek!

BIKA (április 21.-május 20.)

Egy számodra fontos ügyben igyekszel meggyőzni valakit, aki a saját értetlenségéből adódóan akadályozza a folyamatot, ő azonban semmiképp nem hajlandó engedni a huszonegyből. Kitalált valamit, aminek ugyan semmi alapja nincsen és mindenáron ragaszkodik is hozzá. Ebben a helyzetben tehát nem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!

IKREK (május 21.-június 21.)

Számodra teljesen ismeretlen szituációba tévedsz, amelyben teljesen rutintalannak számítasz másokhoz képest, ám mivel szereted a kihívásokat, így az izgalom szagát érzed a levegőben. Ne félj tehát a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

RÁK (június 22.-július 22.)

Más hibájából adódóan kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét első napján, mely igen heves reakciót vált ki belőled. Igyekezz azonban szem előtt tartani azt, hogy alapvetően nem az ártó szándék vezérelte, épp ezért üljetek le és egy kávé mellett beszéljétek meg, mi az, amit sérelmezel, illetve mi az, amitől a jövőben az illetőnek tartózkodnia illene annak érdekében, hogy ne okozzon konfliktust. Mivel semmi baj nem történt, ez nem az a szituáció, amely örök haraggal végződne, boríts fátylat a történtekre és lépj tovább!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Ez a hét új lehetőségeket tartogat számodra, a mai nap tehát alkalmas arra, hogy rendszerezd a fejedben az ügyeidet, lezárd, amit le lehet zárni, mindezt annak érdekében, hogy megfelelő módon tudj összpontosítani arra, ami a heti célkitűzésed. Az első lépések bizonyára nem lesznek egyszerűek, ám ha kicsit beletanulsz és megtapasztalsz bizonyos dolgokat, nem lesz már annyi bonyodalom és két ismeretlenes egyenlet, amit ne tudnál játszi könnyedséggel megoldani. Most legyél bátor, mert ha ezt a lehetőséget nem ragadod meg, ki tudja, hogy később mikor jön újabb alkalom!

SZŰZ (augusztus 24.-szeptember 23.)

Olyan szituációból tudsz pozitívan kijönni, amelyre nem tettél volna túl nagy tétet, ám mivel rendelkezel már ennyi élettapasztalattal, így nem okoz gondot számodra az, hogy gond nélkül megugord. Lesznek pillanatok, amikor nem igazan gondolod majd, hogy sikerül különösebb deficit nélkül lezárni az egészet, ám ha végig koncentrálsz, akkor olyan apró részletekre figyelhetsz fel, amely nélkül teljesíthetetlen lenne a feladat. Csak arra ügyelj, hogy idejekorán el ne bízd magad, hisz bármikor adódhatnak olyan szituációk, ahol észnél kell lenned, ha nem akarsz a dologba fulladni!