Egy mondat, mely tökéletesen leírja a csillagjegyedet

Borítókép: Egy mondat, mely tökéletesen leírja a csillagjegyedet Forrás: Getty Images
Mindig könnyebb jellemezni valaki mást, mint saját magunkat. Természetesen Te vagy az egyetlen ember, aki a legjobban ismered saját magadat, de ha van egy kívülálló vélemény, akkor teljesen új megvilágításba helyezheti a korábbi – saját magadról alakított - képet. Lássuk, a galériánkban található egy mondat mennyire mutat utat a személyiségedhez.

Gondolj csak bele, mit mondanának a barátaid és a családod rólad. Nyilván ismered az alapvető személyiségedet – azt, amit megmutatsz a világnak –, de valaki, aki közel áll hozzád többet tud elmondani arról, hogy hogyan viselkedsz a hozzád legközelebb állókkal. Előfordulhat, hogy nem veszed észre, hogy bizonyos társaságban megváltozik a személyiséged, és bár ez nem jelenti azt, hogy valójában képmutató vagy, de lehet, hogy amikor idegenek vagy munkatársak közelében vagy, tudat alatt más képet mutatsz magadról.

Lehet, hogy extrovertált típus vagy, akinek nagyon intenzív szociális élete van. Szinte bárkivel barátságot tudsz kötni, és eléggé megközelíthető vagy. De amikor a legjobb barátoddal, vagy a családoddal vagy, nem érzed annak szükségét, hogy bárkit is elvarázsolj, vagy állandóan a középpontban légy. Ehelyett inkább csendesebb és visszafogottabb vagy, ami minden kívülálló számára teljesen idegennek tűnhet. Ez nem azt jelenti, hogy szükségszerűen két különböző ember vagy, de azt igen, hogy alkalmazkodsz a körülötted lévő emberekhez és körülményekhez. Minden csillagjegy ilyen; mindannyiunknak összetett személyisége van, és nem mindig tudjuk magunkat leírni. De ha megkérnél valakit, hogy egy mondattal írjon körül, mit mondana? És ha ugyanezt a kérdést tennék fel, tudnád, hogyan válaszolj? Szerencsédre még a csillagjegyek legrejtettebb titkai sem annyira meglepőek; néha az asztrológia mindent el tud mondani, amit magadról tudni kell (vagy legalábbis megpróbálja).

Tehát olvass tovább, hogy megtudd, hogyan írd le a csillagjegyeket egy mondatban; mert mindannyian szeretnénk valami újat megtudni magunkról, nem igaz?