5 ivás előtti tanács másnaposság ellen

Borítókép: 5 ivás előtti tanács másnaposság ellen Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
Fogadd meg az alább található, s egészen könnyen betartható tippjeinket, és garantáltan elkerül az a fránya macskajaj! Íme, másnaposság ellen a legjobb tippek!

Nagyon fontos a minőség!

Sose kövesd el azt a hibát, hogy pénztárcabarát, ám nagyon nem jó minőségű, olcsó borokat választasz. Egy közép- vagy felsőkategóriás bor soha sem okoz fejfájást vagy másnaposságot, hiszen csak olyan összetevőkből készül, amelyek nem ártanak a testednek. A túlzottan cukrozott boroktól borzalmas másnapossággal ébredhetsz, azokat ajánlott messziről elkerülni.

Egyél valami zsírosat!

Nem ér kellemetlen meglepetés, azaz váratlan rosszullét, ha egy borozós este előtt felkészíted a gyomrodat. Mivel a bor elég savas ital, ha éhgyomorra fogyasztod, rémes gyomorfájás lehet az eredménye, azonban egy kis felkészüléssel semmi gond nem lesz. Ha a bikinialakodnak nem akarsz odacsapni egy zsíros kenyérrel, válassz olajos magvakat, például diót. A dió nem csak remekül passzol a borhoz, hanem védőréteggel is bevonja a gyomrodat. A dió mellé a sajt is kifejezetten ajánlott.

Még 3 hasznos tippet ITT találhatsz!