A LEGO nem játék – hanem szuper berendezési tárgyak hozzávalója

Borítókép: A LEGO nem játék – hanem szuper berendezési tárgyak hozzávalója Forrás: getty images
Tele van a lakás legókkal, de a csemetéitek mostanában ritkán játszanak velük? Nem szeretnétek megválni tőlük – mert a pároddal amúgy szívesen elbabráltok velük? Szükségetek lenne egy lámpára, képkeretre, dohányzóasztalra vagy faliórára, ami igazán egyedi és visz egy kis színt a lakásba? Építsétek meg magatoknak!

Ennél jobb időtöltést egy téli napon elképzelni sem lehet, pláne azért, mert végül a gyerekek is biztosan becsatlakoznak majd a mókába.

A LEGO nem játék – vagy legalábbis nem csak gyerekeknek való. A LEGO szuper berendezési tárgyak nélkülözhetetlen hozzávalója, amiből – ha megfelelő mennyiségű darabotok van –, készülhet egy-egy apróbb dísz- vagy használati tárgy, de akár egy nagyobb bútordarab is. Ez már valóban csak a mennyiségen – na jó, meg persze a kreativitásotokon, türelmeteken és időtökön is – múlik.

Rajtunk azonban biztosan nem fog, hiszen összegyűjtöttünk egy csomó szuper ötletet, hogy milyen csodás tárgyak készülhetnek ezekből az apró, színes fröccsöntött kis műanyagjátékokból.

InspirálódjATOK a galériánkból – vagy csak használjátok a kreativitásotokat és vágjatok bele!