Lego építőkocka, minden kisgyerek álma

LEGO,játék,gyerek,felnőtt,bestmarkt
Forrás: Unsplash

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az ünnepek közeledtével önnek sem kell sokat agyalnia az unokájának vagy kisgyerekének szánt ajándék kapcsán, a Lego építőkocka lehet a legjobb megoldás, mivel mindenki szereti, hogy a játéknak csak a fantázia szabhat határt. (x)

A világ minden pontján ismert és már több generáció elmondhatja, hogy a Lego jelen volt fiatal korában, és végigkísérte életét. 1932-es kialakulása óta bár változott a kockák alakja, színe és tematikája, azonban ugyanolyan közkedvelt napjainkban is.

Kialakításakor nem csak az egyszerűségen volt a hangsúly azáltal, hogy minden egyes kocka illeszkedik egymáshoz, hanem azon is, hogy semmi se szabjon határt a végtelen építésnek. Mindemellett nincs szükség mindig az újabb darabok megvásárlására és a régi kidobására, mivel a régi és az új játékok könnyedén ötvözhetők.

lego,LEGO,játék,kölyök,gyerek,ajándék,kreatív
forrás: Unsplash/ Rick Mason
Lego építőkocka, minden kisgyerek álma

Minek köszönheti kirobbanó sikerét?

A Lego bármi lehet. Mivel a kockák kialakítása és egymáshoz csatolása végtelenségig egyszerű, ezért tényleg csak a képzelet szabhat határt annak, hogy egy zsák kockából mi lesz. Így 1 éves korosztálytól a felnőtt emberekig bárki megtalálhatja benne a szórakozást. Azonban gyártás során figyelembe kell venni mindazt, hogy a játék egy hatalmas rendszer részét képezi. Színtől, tematikától és mérettől függetlenül minden darabnak csatlakoznia kell a többi darabhoz.

A Lego gyártói alkalmazkodnak korunk kihívásához is, és a régi kockákat új köntösbe kívánják öltöztetni azzal, hogy napjaink legnépszerűbb animációs filmjeinek a figuráit és helyszíneit kívánja életre kelteni. Ennek hála nem csak a gyerekek körében vált elterjedté a játék, de több rajzfilm rajongó felnőtt is megvásárolja az építőkockákat, hogy kirakja az adott jeleneteket.

Mi többet adhat még?

A kockák összerakása egyszerű, ám nem esik szét könnyen struktúrájának köszönhetően. A kockák között nagyon minimális lehet csak az eltérés, hogy mindezt kivitelezni lehessen. Így gyártásuknál kifejezetten nagy precizitást igényel a kockák létrehozása, de ebben rejlik a Lego minőségének kulcsa is. Pontos eljárásuknak köszönhetően 1 millió kockából csupán 18 selejt fordul elő.

A BestMarktnál kapható Lego megunhatatlan, mivel minden évben újabb és újabb téma köré csoportosult fajtákat dobnak piacra. Ma már létezik középkori, kalózos, világűrös, városi élet mozzanatait tükröző vagy valamelyik híres film köré épülő, mint a Harry Potter vagy a Star Wars. Ezeket nem csak egyszerű építőkockaként kell elképzelni, hanem a szereplők figurái is megtalálhatók a szettben, mindemellett különböző extrákkal is felszereltek, mint a fogaskerekek, motorok és lámpák, amelyeket be lehet építeni a szerkezetbe.

Amennyiben ön is szeretné megtalálni a legmegfelelőbb téma köré csoportosuló Lego építőkockákat, akkor látogasson el a cég weboldalára, ahol nemtől és tematikától függően számos darab közül válogathat.

bestmarkt.hu

Tovább olvasok
Kép
Eszel te eleget? Íme 5 jel, hogy több kalóriára van szükséged

Már pedig borzasztóan fontos, hogy figyelj erre, máskülönben számíthatsz rá, hogy idővel hanyatlani fog az erőnléted futóként (is). A runnersworld.hu cikke.

Kép
Ha én lépek ki egy kapcsolatból, nehezebben viselem, mint amikor engem hagynak el

Apológia az Elhagyóért, akit közmegvetés sújt, pedig neki is van szíve. Adrienn története.

Kép
Immunrendszer erősítése? 3 mítosz, amit nem szabad elhinned ezzel kapcsolatban

Hogyan lehet az immunrendszert megerősíteni? Mindenekelőtt tudnod kell, mi az, amit nem szabad többé elhinned ezzel kapcsolatban!

Kép
11 dolog, amit anyák csinálnak, amikor senki nem látja őket

A WC-ben sírunk, dugicsokit eszünk és alvás helyett a gyerekeink fotóit nézegetjük. De ezzel még nincs vége a listának...

Kép
Most akkor tényleg fel akart szedni a 70 éves tanárom?

Felnőtt fejjel ültem be ismét az iskolapadba, coachingot tanulni. Imádtam minden percét. Imádtuk Frigyes tanár urat is, mert szellemes volt és elbűvölő. Később egy cukrászdában is megpróbált elbűvölni. Franci története

Kép
Így borozik Molnár Andi

Szeretjük, tiszteljük, használjuk és élvezzük. A bor mindennapjaink része. Ezerarcú nedű, melyben mindenki megtalálja a maga ízlésének leginkább tetszőt. De kinek mit is jelent igazán? Sorozatunkban ismert emberek mesélnek erről. Ezúttal Molnár Andrea táncost kérdeztük.

Kép
A férjem kedvéért sterilizáltattam magam, majd épp ezért hagyott el

Három lányunk született. Szerettünk volna fiút, persze, de azt mondtuk, hogy 3 gyerek azért elég. A férjem mondta ki a végszót: ne próbálkozzunk tovább. A harmadik császármetszés alkalmával éltem is a sterilizálás lehetőségével. Aztán két év múlva közölte: mégis szeretne egy fiút. „És ki fogja tovább vinni a családnevet?” – kérdezte. Majd bejelentette, hogy mivel nekem már nem lehet gyerekem, így elhagy.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem