Lassíts le a karácsony előtti hajrában! 5 mindfulness tipp, hogy szentesére már átszellemülhess

Borítókép: Lassíts le a karácsony előtti hajrában! 5 mindfulness tipp, hogy szentesére már átszellemülhess Forrás: Getty Images
Olvasd el ezt a néhány slow-living tippet és pihenj rá előre az ünnpekre!

Nyakunkon vannak az ünnepek, eltelt egy újabb év. Bizony, sokan kapjuk azon magunkat, hogy még fel sem készültünk az év ezen békésebb időszakára: nincs még meg az összes ajándék, és az ünnepi menü hozzávalói is csak a fejünkben lévő listán léteznek. Ilyenkor képesek vagyunk eszeveszett kapkodásba kezdeni, pedig minden porcikánkkal azt kívánjuk, bárcsak idén előrelátóbbak, okosabbak lettünk volna, és szép fokozatosan készítettük volna fel magunkat az év végi pörgésre. Pedig erre sosincs késő!

Tényleg nem kell, hogy rohanással teljenek az előkészületek, és végre igazán meg kell engedjünk magunknak egy kis lassítást, ami alatt ráhangolódhatunk az ünnepekre. Ha te is átszellemülten szeretnél állni a szeretteiddel a karácsonyfa körül, fogadd meg jobbnál-jobb lazítós tippjeinket és iktass be minden napodba legalább egy órácskát, amit lazítással töltesz.

Segíts az arcbőrödnek is lelassulni a Vichy Slow Âge termékcsaláddal, amely pajzsként véd a mindennapos stressz ellen, így az idő előtt kialakuló ráncoknak is búcsút inthetsz.