Hogyan dobd fel a lakást pár apró változtatással?

Borítókép: Hogyan dobd fel a lakást pár apró változtatással? Forrás: Roberto Nickson/Unsplash
Míg nyáron a világos, könnyű textíliáké a főszerep, addig az őszi-téli szezonban a vastagabb, puhább anyagokat és meleg tónusú dekorációkat érdemes előtérbe helyezni. Erre buzdítanálak most téged is, hiszen ebben az időszakban még fontosabbá válik, hogy otthonod kellőképpen kikapcsolhasson.

Lakberendezőként sokszor tanácsolom a klienseimnek, hogy ne válasszanak túl harsány bútorokat és burkolatokat. Gondolkodjanak inkább semleges terekben, amit szezononként megújíthatnak egy-két textillel vagy egyéb dekorációval. Így nem unnak rá olyan hamar, és jobban is érzik majd magukat benne. Ha szeretnéd őszre hangolni az otthonodat, mutatok néhány kiegészítőt, ami segít majd a választásban és amit ráadásul kedvezményesen szerezhetsz be november 12-15 között a Joy-Napok kuponokkal.

Ha te is szeretnél beszerezni magadnak egy-két csinos dekorációs tárgyat, szuper hírünk van, ugyanis november 12-15. között több, mint 300 kuponnal, és akár 70%-os kedvezményekkel várunk a JOY-Napok alatt! A kedvezményeket természetesen ezúttal is letöltheted majd a telefonodra, addig is pedig érdemes IDE kattintva böngészni a sokszínű kuponfelhozatalban.

Forrás: Joy magazin
Joy-napok