Egy éven belül a harmadik esküvőt tűzték ki a brit királyi családban, ezúttal Lady Gabriella Windsor megy férjhez

Borítókép: Egy éven belül a harmadik esküvőt tűzték ki a brit királyi családban, ezúttal Lady Gabriella Windsor megy férjhez Forrás: Getty Images
Májusban Harry herceg és Meghan Markle állt az oltár elé, októberben Eugénia hercegnő, II. Erzsébet királynő unokája, András yorki herceg lánya mondja ki az igent Jack Brooksbank borkereskedőnek. Most pedig a királyi család egy újabb tagja, Lady Gabriella Windsor eljegyzését jelentette be a Buckingham palota.

A 37 éves Lady Gabriella Windsor nem kisebb személyiség, mint Mihály brit királyi herceg lánya, aki a királynő unokatestvére. A vőlegény pedig Thomas Kingston befektetési bankár. Az esküvő 2019 tavaszán várható.

windsor család,lady gabriella windsor,mihály királyi herceg
Forrás: Getty Images
A Windsor család 2018 júniusában, a királynő születésnapjára rendezett parádén, a Buckingham-palota erkélyén. Balról jobbra: Lady Gabriella Windsor; bátyja, Lord Frederick Windsor; annak felesége, Lady Frederick Windsor (ismertebb nevén Sophie Winkleman színésznő); valamint szüleik, Mihály kenti herceg és Mihály kenti hercegné

A brit királyi családnak ez az ága kevésbé van reflektorfényben, így most összegyűjtöttük, hogy mi mindent lehet tudni Lady Gabrielláról, a vőlegényéről, a korábbi nem minden botránytól mentes viselt dolgairól és persze az eljegyzésről: