Ez a randiprogramot imádni fogod, ha szabadba vágysz!

Borítókép: Ez a randiprogramot imádni fogod, ha szabadba vágysz! Forrás: Getty Images / Canva
Annyi ideig voltunk összezárva az elmúlt évben, hogy a legtöbb párkapcsolatban most mohón kutatjuk, keressük az izgalmas randiprogramokat, amivel kicsit felpezsdíthetjük a hosszú, hónapokig csak a kanapén ülős, Neflixen sorozatot keresgélős mindennapjainkat. Tippünket nem csak randiporgramként, de családi kikapcsolódásként is bátran bevethetitek.

Tittel Kinga a népszerű Mesélő zsebkönyvek minisorozatával olyan apró és olykor titkos dolgokra hívja fel a figyelmünket a főváros kapcsán, ami mellett lehet, hogy a mindennapi rohanásban egyszerűen elsétálunk észre sem véve azokat. Frissen megjelent zsebkönyve a Kilátók és Miniszobrok szintén izgalmas kalandra hívja az olvasókat, eldugott apró szobrokról rántja le a leplet vagy éppen a népszerű látványosságokról mesél valami hihetetlent.

Tudtad?

Hogy a Vajdahunyad várában megtalálod Drakula gróf mellszobrát? Kerekedjetek fel és keressétek meg hol található!

Íme a mi tippünk!

Vegyétek kezetekbe Tittel Kinga bármelyik Mesélő zsebkönyvét és induljatok felfedező útra a párotokkal. Készítsetek tervet, hogy milyen sorrendben fogjátok felkeresni a látnivalókat, amihez a könyvben mellékelt térkép is nagy segítségetekre lesz. Minden alkalommal, ha megérkeztek valamelyikhez, olvassátok fel a zsebkönyvből a történetét. Izgalmas városi kincskeresés, ahol nem csak együtt lehettek, de izgalmas információkat is megtudhattok, tanulhattok közben.

Persze álljatok meg a nagy felfedezőtúrátok során néha pihenni és feltöltődni némi frissítővel vagy fagyival!

Ha további programötletre vágysz, akkor nézd meg a galériánkat, ahol 15 programot és úticélt mutatunk be.